Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Σώρρας: Κρύβεται σε σπίτι οπαδού του – Που τον αναζητά η αστυνομία

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Είναι στην Ελλάδα και μάλιστα σε σπίτι το οποίο γνωρίζουν αρκετοί άνθρωποι, πιθανότατα στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας. Αυτό είναι το συμπέρασμα της ομάδας των αστυνομικών που αναζητά τον Αρτέμη Σώρρα για να τον συλλάβει.

Το στίγμα του κινητού οδηγεί τους αστυνομικούς στην περιοχή της Αχαΐας. Εκεί εντοπίστηκε αμέσως μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τη φυλάκισή του. Μπορεί και εκείνος και η σύζυγός του να απενεργοποίησαν τα κινητά τους για να μην εντοπίζονται οι κινήσεις τους, ωστόσο το τελευταίο στίγμα σε συνδυασμό με κάποια άλλα σημαντικά στοιχεία οδηγεί τις έρευνες σε συγκεκριμένη περιοχή.

Δεν είναι τυχαίο, λένε έμπειροι αξιωματικοί, το σκηνικό του… διαγγέλματος. Στο βίντεο που ανέβηκε στο youtube ο Αρτέμης Σώρρας βρίσκεται σε έναν χώρο με φθαρμένο καναπέ που μοιάζει μάλλον με υπόγειο.
Η επιλογή αυτή δεν είναι τυχαία. Ο Σώρρας λένε είναι σε ένα σπίτι το οποίο εάν κάποιοι έβλεπαν τους χώρους του πιθανότατα θα το αναγνώριζαν και έτσι επέλεξε να πάει σε έναν από τους χώρους του σπιτιού το οποίο δεν επισκέπτονται άλλοι από τους ιδιοκτήτες.
Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης και ποιο το σπίτι; Θεωρείται βέβαιο ότι το σπίτι ανήκει σε άτομο εμπιστοσύνης του Α. Σώρρα, αλλά αυτό δεν είναι είναι η κύρια κατοικία του. Οι αστυνομικοί γνωρίζουν τον στενό κύκλο φίλων και οπαδών του και ο Σώρρας θα περίμενε οι… πρώτες επισκέψεις να γίνουν σε αυτούς, έτσι οι αστυνομικοί αναζητούν εκείνους που έχουν κάποιο εξοχικό σε περιοχή της Αχαΐας. Αυτό καθώς ο Α. Σώρρας είναι πλέον εξαιρετικά αναγνωρίσιμος και έτσι πιθανολογείται ότι θα απέφευγε να κάνει μεγάλη διαδρομή.
Ο αριθμός των περιοχών στις οποίες μπορεί να έχει βρει καταφύγιο περιορίζεται απ’ τον κύκλο των ανθρώπων που θα μπορούσαν να τον φιλοξενήσουν.


Την ίδια ώρα και με βάση το γεγονός ότι υπήρξε κίνηση, πιθανότατα από τον ίδιο, για την απενεργοποίηση από του youtube του βίντεο με το… διάγγελμα πιθανολογείται ότι είτε ο ίδιος είτε άτομο με το οποίο βρίσκεται σε επαφή προέβη στην κίνηση αυτή και έτσι σε συνεργασία με την εταιρεία η ΕΛ.ΑΣ. κινείται ήδη για τον εντοπισμό του ηλεκτρονικού ίχνους τους ανθρώπου που “μπήκε” στο internet για να επεξεργαστεί το βίντεο. Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι δεν είναι μακρυά από τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ. ΠΑΝΟΥ

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε