Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Spa, σκι και… χλιδάτη ζωή για τους συνεργούς του Βλαστού

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI

Δυο γυναίκες που έπαιξαν ρόλο στην επιχείρηση απόδρασης με ελικόπτερο του Παναγιώτη Βλαστού δεν αποκλείεται να είναι call girls. Η χλιδάτη ζωή των συνεργών του και η πλαστή ταυτότητα που τους πρόδωσε.

Ασυνήθιστη ώρα έφτασαν στους ξενώνες του Πηλίου οι δυο συνεργοί του Παναγιώτη Βλαστού. Ήταν ξημερώματα Σάββατου και την επόμενη μέρα θα έβαζαν σε εφαρμογή το σχέδιο για την απόδραση με ελικόπτερο από τις φυλακές Τρικάλων.

Ήθελαν να περάσουν για… λεφτάδες. Έβγαζαν με κάθε ευκαιρία «τούβλα» από ευρώ για να πληρώσουν το οτιδήποτε (σ.σ. η αστυνομία ζήτησε τα χαρτονομίσματα για να εξετάσει αν είναι από τα λύτρα της απαγωγής Παναγόπουλου). Έκαναν spa και σκι στο χιονοδρομικό Χάνιων του Πηλίου και τη δεύτερη μέρα της παραμονής τους, έφτασαν στο ξενοδοχείο και οι δυο γυναίκες μυστήριο.

Πρόκειται για τις γυναίκες που αναζητά η αστυνομία. Είναι 30-35 ετών, μιλούσαν σπαστά ελληνικά και φαίνεται πως είναι από τη Ρωσία και τη Ρουμανία, που φέρονται να εργάζονται ως συνοδοί πολυτελείας. Όσοι τις είδαν στο ξενοδοχείο είπαν πως πρόκειται για εκδιδόμενες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, γράφει το Έθνος.

Ευγενικοί αλλά νευρικοί και υπέρτερα κινητικοί, οι δυο συνεργοί του Βλαστού φάνηκαν περίεργοι στον ένα από τους δυο ιδιοκτήτες του ξενώνα, που εκτός του να σημειώσει τα στοιχεία της ταυτότητας που του έδωσαν, φρόντισε να τη σκανάρει κιόλας. Έτσι, όταν έφτασε η αστυνομία, τους την έδειξε και διαπιστώθηκε πως ήταν πλαστή και ανήκε σε ειδικό φρουρό που την είχε χάσει.

Με αυτή την πλαστή ταυτότητα νοίκιασαν το ελικόπτερο που χρησιμοποίησαν για την απόπειρα απόδρασης. Έστειλαν μάλιστα το φαξ με τη φωτοτυπία της πλαστής ταυτότητας από το ξενοδοχείο του Πηλίου.

Το μεσημέρι της Κυριακής, το ελικόπτερο που είχε σηκωθεί από τον Ασπρόπυργο έφτασε στη Ζαγορά, προσγειώθηκε σε μια αλάνα και παρέλαβε τα δυο «ζευγάρια». Υποτίθεται πως είχε προορισμό τη Θεσσαλονίκη. Όμως στα Τέμπη «κατέβασε» τις δυο γυναίκες και στη συνέχεια υπό την απειλή, ο πιλότος αναγκάστηκε να δηλώσει βλάβη στον πύργο ελέγχου και να κινηθεί προς τα Τρίκαλα.

Στο μεταξύ, αργά το βράδυ της Δευτέρας οι δυο συνεργοί του Παναγιώτη Βλαστού και ο πιλότος του ελικοπτέρου οδηγήθηκαν, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, στην Εισαγγελέα Τρικάλων.

Οι δυο κακοποιοί πήραν προθεσμία να απολογηθούν το απόγευμα της Τετάρτης, ενώ ο πιλότος ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με πλημμεληματικού χαρακτήρα κατηγορίες αναμένεται να απολογηθεί το μεσημέρι της Τρίτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέο βίντεο ντοκουμέντο για την απόπειρα απόδρασης Βλαστού

Αλήθειες και ψέμματα για την αποτυχημένη απόδραση του Βλαστού – Οι πληροφορίες μαϊμού με τις οποίες προσπάθησαν να παραπλανήσουν τις αρχές

Γυναίκες έτοιμες για όλα! Γιατί το ελικόπτερο τις κατέβασε στα Τέμπη! Θα βοηθούσαν τον Βλαστό να συνεχίσει την απόδρασή του οδικώς;

Φωτογραφίες και video ντοκουμέντο από την απόπειρα απόδρασης με ελικόπτερο του Παναγιώτη Βλαστού

Οι γυναίκες της απόπειρας απόδρασης του Βλαστού – Γιατί μπήκαν στο ελικόπτερο

500 σφαίρες για τον Βλαστό – Νέο video ντοκουμέντο από την απόπειρα απόδρασης με ελικόπτερο

 

Ξέφραγο αμπέλι τα ελικόπτερα – Όποιος θέλει, βάζει ότι θέλει

Νεο βίντεο ντοκουμέντο από την αποτυχημένη απόπειρα απόδρασης του Βλαστού από τις φυλακές Τρικάλων!

Καραγκούνης σε ΣΚΑΪ: “Υπήρχαν πληροφορίες για την απόδραση του Βλαστού”

Όλο το χρονικό της απόπειρας απόδρασης με ελικόπτερο του Παναγιώτη Βλαστού από τις φυλακές Τρικάλων!

Ποιος είναι ο Παναγιώτης Βλαστός

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε