Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Σπάρτη:Του έσκασε στα χέρια,ο εκρηκτικός μηχανισμός που έβαζε σε αυτοκίνητο!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση ο 44χρονος που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο – Τα πρώτα στοιχεία από τις έρευνες της αστυνομίας…

Όλα έγιναν τα ξημερώματα στην οδό Ωραίας Ελένης στη Σπάρτη. Κάτοικοι της περιοχής, αναφέρουν πως άκουσαν έναν ισχυρό θόρυβο και βγήκαν από τα σπίτια τους. Είδαν έναν νεαρό αιμόφυρτο, πεσμένο στο πεζοδρόμιο να καλεί σε βοήθεια και αμέσως ειδοποίησαν ασθενοφόρο και την αστυνομία.

Ο άνδρας γύρω στα 40, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης και λόγο της σοβαρότητας της κατάστασης, οι γιατροί αποφάσισαν να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Γεννηματάς της Αθήνας, όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο τραυματίας, προσπάθησε να βάλει τον εκρηκτικό μηχανισμό σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο της γειτονιάς.  Ο μηχανισμός αποτελείτο από ένα γκαζάκι, δύο μπαταρίες και ένα μπουκαλάκι με εύφλεκτο υγρό. Ένα λάθος που έκανε είχε σαν αποτέλεσμα να χυθεί το υγρό στο σώμα του και να πυροδοτηθεί ο εκρηκτικός μηχανισμός που τοιν τραυμάτισε σοβαρά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν οι αστυνομικοί, το αυτοκίνητο ανήκει σε κάτοικο της περιοχής. Εξετάζεται αν υπήρχαν προσωπικές διαφορές ή πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών της νύχτας…

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt 

Πάτρα:To έπαιξαν ενοικιαστές και κατακρεούργησαν συνταξιούχο δασκάλα με 15 μαχαιριές!

Αχαϊα: Απελαύνουν τον Αλβανό, που ανέβασε στο διαδίκτυο τη βεβήλωση της ελληνικής σημαίας!


Ρίο: Χρήση ηρωίνης στα εξωτερικά νοσοκομείου – Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Βοιωτία: Βοσκός βρήκε νεκρό και γυμνό, νεαρό αλλοδαπό!

Ρόδος: Τα αντίποινα των ”νονών” σε επιχειρηματία που τους αγνόησε…

Ηράκλειο: ”Γάζωσαν” τουριστικό λεωφορείο, κοντά σε αστυνομικό τμήμα!

Πάτρα: Βρήκαν τον άνθρωπό τους νεκρό, στο κρεβάτι του!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε