Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Στα χέρια της Αστυνομίας οι ληστές της Γαστούνης!

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.
ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθησαν δύο Αλβανοί ηλικίας 29 και 39 ετών, σε αστυνομική επιχείρηση στις Καμάρες Αιγίου οι οποιοι φέρονται να έχουν κάνει τουλάχιστον δύο ένοπλες ληστείες στη Γαστούνη.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ένταξη σε εγκληματική ομάδα, διάπραξη ληστειών και παράνομη οπλοκατοχή. Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζει ακόμα ένας συνεργός τους, ο οποίος αναζητείται από τις Αρχές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι φερόμενοι ως δράστες, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους, έκαναν τις εξής ένοπλες ληστείες στη Γαστούνη:

Την 2-2-2013 το βράδυ, με την απειλή πιστολιού, ακινητοποίησαν 55χρονο έξω από το σπίτι του, όπου χτυπώντας τον στο κεφάλι και στο σώμα και πυροβολώντας δυο φορές στον αέρα, προς εκφοβισμό, του έκλεψαν το χρηματικό πόσο των 1200 ευρώ.

Την 18-2-2013 αργά το απόγευμα, με την απειλή πιστολιού και ενός μεταλλικού λοστού, πήγαν σε ασφαλιστικό γραφείο 32χρονου όπου έκλεψαν από τον ιδιοκτήτη και έναν φίλο του που βρισκόταν στο χώρο, το χρηματικό των 1300 ευρώ, διάφορα έγγραφα, ένα ρολόι και δυο κινητά τηλέφωνα

Επίσης την 14-2-2013 αργά το απόγευμα, οι ίδιοι δράστες μπήγαν σε κατάστημα mini – market στη Γαστούνη με σκοπό την ληστεία, αλλά πριν την είσοδο τους, τους κατάλαβαν κάτοικοι της περιοχής και έφυγαν.

Σε έρευνα που έγινε τόσο στο σπίτι, όσο και στο αυτοκίνητο των συλληφθέντων στις Καμάρες, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν το ρολόι που οι δράστες είχαν κλέψει από τον 32χρονο ασφαλιστή καθώς και το λοστό τον όποιο χρησιμοποιούσαν για τις ληστείες.
Επίσης κατασχέθηκε το αυτοκίνητο των δραστών, ως μέσο διάπραξης αδικήματος.

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Από τον έλεγχο των στοιχείων των συλληφθέντων, προέκυψε ότι σε βάρος του 39χρονου, εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Αμαλιάδας για διακίνηση ναρκωτικών καθώς και δυο καταδικαστικές αποφάσεις με συνολικό ύψος ποινής τεσσάρων μηνών για τροχονομικες παραβάσεις που είχε κάνει.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας και κρατούνται για να απολογηθούν ενωπιον του Ανακριτή.

Διαβάστε ακόμα:

Ληστές πυροβολησαν εν ψυχρώ επιχειρηματία στη Λαμία! – ΒΙΝΤΕΟ η στιγμή της ληστείας! Συγκλονιστικές φωτογραφίες!

Βόλος: Στα επείγοντα γιατρός μετά από καυγά με τον Διοικητή του νοσοκομείου!

Τραγωδία στο Ηράκλειο! Νεκρός 56χρονος γιατρός από φωτιά σε σπίτι!

Ηράκλειο: Ξενοδόχος βρέθηκε νεκρός με μια σύριγγα καρφωμένη στο χέρι του!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε