Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Στα χέρια του Λιμενικού Βόλου έμπορος χασίς

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Συνελήφθη με 1,2 κιλά χασίς ενώ με χειροπέδες βρέθηκαν και δύο χρήστες, με τους οποίους είχε κλείσει ραντεβού για να πουλήσει την ποσότητα στην Αλόννησο.

Χθες το μεσημέρι, συνελήφθη ο 37χρονος κάτοικος Αιγάλεω, λίγο πριν ανέβει στο FlyingCat με προορισμό την Αλόννησο, καθώς μέσα στις αποσκευές του και συγκεκριμένα, μέσα σε μαξιλαροθήκη είχε κρυμμένα 1220 γρ. άριστης ποιότητας χασίς.

Ακόμη, στην κατοχή του βρέθηκε και ένα ταχυδρομικό έμβασμα των ΕΛΤΑ ύψους 1.100 €, το οποίο του το είχε στείλει ένας κάτοικος Αλοννήσου.

Σύμφωνα με το magnesianews οι λιμενικοί με τον 37χρονο δράστη μπήκαν στο πλωτό του Λιμεναρχείου Βόλου, έφτασαν στη Σκόπελο και στη συνέχεια ανέβηκαν στο FlyingCat, ώστε ο δράστης να πάει στην Αλόννησο, χωρίς να φανεί ότι είχε συλληφθεί, για να εντοπιστούν οι αγοραστές που μέχρι εκείνη την ώρα ήταν άγνωστοι.

Στο λιμάνι της Αλοννήσου, τον έμπορο, περίμενε ένας 45χρονος με το Ι.Χ. του, για να αγοράσει κάποια ποσότητα, ωστόσο συνελήφθη χωρίς να προβάλει αντίσταση από τους άντρες του Λιμενικού. Μάλιστα σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητό του, βρέθηκε κρυμμένη στην ηλιοπροστασία του αυτοκινήτου ακόμη μια ποσότητα τριών γραμμαρίων χασίς, ενώ βρέθηκε κρυμμένα κι εμβάσματα των ΕΛΤΑ με αποστολέα τον 37χρονο από το Αιγάλεω.

Ακολούθησε δεύτερο ραντεβού με τον άλλο αγοραστή στην Παλιά Χώρα Αλοννήσου, όπου πήγε η «αντιπροσωπεία» του εμπόρου με τους λιμενικούς. Στο σημείο εμφανίστηκε ένας 39χρονος με τη μοτοσικλέτα του, τύπου «γουρούνα», ο οποίος είχε μαζί του τη ζυγαριά για να ζυγίσει τα ναρκωτικά. Εκεί συνελήφθη, ενώ στη συνέχεια σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν άλλα 4 γραμ. χασίς.

Συνολικά κατασχέθηκαν 1.220 γρ. ακατέργαστου χασίς, τρία κινητά τηλέφωνα και μία ζυγαριά ακριβείας. Ωστόσο οι έρευνες συνεχίζονται και στην Αθήνα, για να εντοπιστεί από πού προμηθεύτηκε την ποσότητα ναρκωτικών ο 37χρονος καθώς και από πού προέρχονται τα εμβάσματα που βρέθηκαν.

Η τιμή των ναρκωτικών που κατασχέθηκαν ξεπερνά τις 8.000 €, σύμφωνα με τους λιμενικούς…

Διαβάστε ακόμα:

Χανιά: “Γλυκό” πακέτο με κουραμπιέδες και χασίς

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε