Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Στερεά Ελλάδα: Σε διαθεσιμότητα αρχιφύλακας, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σε αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί το τελευταίο 48ωρο οι υπηρεσίες ασφαλείας της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς, για την εξάρθρωση δύο πολυμελών εγκληματικών οργανώσεων με πλούσια δράση και πλοκάμια στην Φθιώτιδα, Βοιωτία, Εύβοια και Αττική.

Τα μέλη τους έχουν στο ενεργητικό τους ένοπλες ληστείες, αρπαγές, απάτες, εκβιασμούς, διακίνηση όπλων και ναρκωτικών, καθώς και υποθέσεις αρχαιοκαπηλίας. Οι δυο εγκληματικές οργανώσεις δρούσαν ξεχωριστά, αλλά και συνεργαζόντουσαν σε κάποιες περιπτώσεις.

Το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ με απόφασή του που εκδόθηκε πριν από λίγο έθεσε σε διαθεσιμότητα 47χρονο αρχιφύλακα που υπηρετεί στο Α.Τ. Χαλκίδας, καθώς προέκυψε ότι συμμετείχε με περιφερειακό ρόλο στη μία από τις δυο εγκληματικές οργανώσεις.

Μέχρι στιγμής έχουν προσαχθεί περισσότερα από 15 άτομα, έχουν συλληφθεί 11 από αυτά, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται. Το κουβάρι της υπόθεσης, σύμφωνα με το lamiareport.gr, άρχισε να ξετυλίγεται από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Λιβαδειάς, μετά τη ληστεία σε βάρος υπαλλήλου του ΙΚΑ Λιβαδειάς στις 4 Μαΐου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Βοιωτία: Η συμμορία των ”11” είχε επικεφαλής έναν αστυνομικό!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε