Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Στην Κρήτη οι διακινητές, στην Αττική ο προμηθευτής

Στην Κρήτη οι διακινητές, στην Αττική ο προμηθευτής

Δύο συλλήψεις στο Ρέθυμνο και μία στην Αττική για κατοχή, διακίνηση και εμπορία χασίς

Και τα μικρά αλλά και το “μεγάλο ψάρι” τσάκωσαν οι αστυνομικοί, χθες και προχθές, στο πλαίσιο συνεργασίας των αρχών του Ρεθύμνου και της βορειοανατολικής Αττικής.

Σύμφωνα με το cretalive.gr προχθες το μεσημέρι, αστυνομικοί του τμήματος δίωξης ναρκωτικών Ρεθύμνου πραγματοποίησαν έφοδο στο σπίτι ενός 22χρονου και ενός 27χρονου στο Ρουσσοσπίτι Ρεθύμνου, οι οποίοι συνελήφθησαν για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Στο σπίτι των δύο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 αυτοσχέδιες συσκευασίες με συνολικά, περίπου 1,5 κιλό ακατέργαστης κάνναβης και δύο κινητά τηλέφωνα με τα οποία “έκλειναν” τα ραντεβού με τους “πελάτες” τους.

Μία ημέρα αργότερα, αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφαλείας βορειοανατολικής Αττικής και του τμήματος Ασφαλείας Γέρακα έκαναν έλεγχο στο σπίτι ενός 26χρονου στο Γέρακα Αττικής, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5,5, κιλά ακατέργαστης κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας, σπόροι κάνναβης και δύο κινητά τηλέφωνα. Όπως διαπιστώθηκε, ο 26χρονος είχε προμηθεύσει τους δύο Ρεθυμνιώτες, το Νοέμβριο 3 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, από την οποία η μισή … είχε διακινηθεί.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Διαβάστε επίσης: Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε