Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Στο κόκκινο η αγωνία για τον απαχθέντα Μάριο – Στον ανακριτή αύριο ο δικηγόρος της οικογένειας

Στο κόκκινο η αγωνία για τον απαχθέντα Μάριο – Στον ανακριτή αύριο ο δικηγόρος της οικογένειας

“Σε δραματική κατάσταση η μητέρα του Mάριου” λέει στο Newsit o δικηγόρος της οικογένειας του 26χρονου. Δε μιλάνε οι συλληφθέντες που κατηγορούνται για την απαγωγή.

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση της απαγωγής του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου που συγκλονίζει την Ελλάδα από την περασμένη Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012, όταν το περιστατικό έγινε γνωστό. (διαβάστε εδώ τη σχετική είδηση).

Η μητέρα του, κορυφαία οφθαλμίατρος στο επάγγελμα ζει το δικό της δράμα. Θέλει να μάθει που βρίσκεται το παιδί της.  “Φοβάται για το χειρότερο αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία” λέει χαρακτηριστικά στο Νewist o δικηγόρος της οικογένειας.

Αύριο άλλωστε ο κύριος Νίκος Ρουσσόπουλος θα επισκεφθεί τον ειδικό ανακριτή που χειρίζεται την υποθεση για να ενημερωθεί για όλες τις εξελίξεις.

Στο μεταξύ οι 7 συλληφθέντες που κατηγορούνται για την απαγωγή ομολόγησαν την εμπλοκή τους  στην υπόθεση αλλά οι 6 από τους 7 “έδειξαν” ως εγκέφαλο της απαγωγής τον 72χρονο, στενό φίλο της οικογένειας του νεαρού και υποστηρίξαν πως ο 26χρονος είναι ζωντανός, αλλά ο μοναδικός που ξέρει που βρίσκεται είναι ο “εγκέφαλος” της σπείρας.

Οι 6 κρίθηκαν προφυλακιστέοι ενώ ελεύθερη υπό όρους αφέθηκε η γυναίκα εμπλεκόμενη. Η υπόθεση συνεχίζει να παραμένει ένα μπλεγμένο κουβάρι με τον 72χρονο να ισχυρίζεται πως την απαγωγή σκηνοθέτησε ο 26χρονος γιατί ήταν υιοθετημένος. Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt από την οικογένεια του Μάριου τα όσα αναφέρει ο 72χρονος περί υιοθεσίας είναι ψευδέστατα. (διαβάστε εδώ τη σχετική είδηση)

Η αστυνομία μετά από συνεννόηση με την οικογένεια του απαχθέντος έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του 26χρονου μήπως έτσι διευκολυνθούν οι έρευνες.

Αυτός είναι ο 26χρονος Μάριος – Παρασκευάς Παπαγεωργίου του Αλέξανδρου και της Βαρβάρας, που γεννήθηκε το 1986 στην Αθήνα.

Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας στο τηλέφωνο 210 6476911 του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ενώ από την αστυνομία εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ – ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αγωνία για τον 26χρονο Μάριο – Στη δημοσιότητα τα πρόσωπα των φερόμενων απαγωγέων

«Δεν είμαι εγώ ο εγκέφαλος της απαγωγής – Ο 26χρονος τα οργάνωσε όλα» υποστηρίζει ο 72χρονος – Ποιος ήθελε να βγάλει από τη μέση τη μάνα;

Ομερτά από τους απαγωγείς για την τύχη του 26χρονου – Η αστυνομία θέλει να δημοσιοποιηθούν φωτογραφίες και τα στοιχεία του

Ομολόγησαν οι 6 την απαγωγή του 26χρονου – Ο “εγκέφαλος” ακόμα επιμένει όμως πως όλα τα σκηνοθέτησε ο 26χρονος




Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε