Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Στο νοσοκομείο η καθαρίστρια που ξυλοκοπήθηκε από τον εργοδότη της γιατί του ζήτησε το δώρο του Πάσχα

Στο νοσοκομείο η καθαρίστρια που ξυλοκοπήθηκε από τον εργοδότη της γιατί του ζήτησε το δώρο του Πάσχα

Τι λέει στο Newsit o άνθρωπος που του κατήγγειλε το περιστατικό η 45χρονη καθαρίστρια η οποία υποστηρίζει πως ο ξενοδόχος την πέταξε έξω με τις κλοτσιές από το ξενοδοχείο, όταν του ζήτησε το δώρο Πάσχα.

Όπως δήλωσε στο Νewsit o αντιπρόεδρος του σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής, Μιχάλης Λαζαρίδης “η κυρία Αραμπατζή με πήρε και μου κατήγγειλε πως υπέγραψε πως πήρε το δώρο και την ώρα που πήγε να της δώσει τα χρήματα τα πήρε πίσω και τα ξαναέβαλε στην τσέπη του. Μετά μου είπε πως την χτύπησε και ακολούθησε παρέμβαση και της επιθεώρησης εργασίας και της αστυνομίας. Η κυρία Αραμπατζή αυτή την ώρα είναι στο νοσοκομείο”.

Ακούστε τι δήλωσε στο Νewsit o αντιπρόεδρος του σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής, Μιχάλης Λαζαρίδη:

Ο 54χρονος ιδιοκτήτης Ιωάννης Τσαλώνης από την πλευρά του αρνείται τις κατηγορίες που είναι εξύβριση, απειλή και πρόκληση σωματικών βλαβών. “Την έχω μηνύσει, λέει ότι της πήρα τα λεφτά ενώ την έβαλα να υπογράψει και την χτύπησα. Είναι ψευδές ότι τη χτύπησα και το ευχάριστο είναι ότι έχω 4 μάρτυρες. Ζήτησα απο τον δικηγόρο μου να οριστεί ιατροδικαστής για να την εξετάσει”, δήλωσε ο ίδιος χθες στο Newsit.

H 45χρονη που είναι ζαχαροδιαβητική, τα ξημερώματα ένοιωσε έντονους πόνους στην πλάτη, στη μέση και στα πόδια από τα χτυπήματα που δέχθηκε από τον ξενοδόχο- εργοδότη της.

Ο σύζυγός της τη μετέφερε στο νοσοκομείο της Βέροιας όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται, για’ αυτό και δε θα παραστεί στην εκδίκαση της υπόθεσης στις 12:00 το μεσημέρι όπως δήλωσε στο Newsit o κύριος Λαζαρίδης.

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για… δώρο του Πάσχα μετά ξυλοδαρμού – Τι λένε στο NewsIt οι πρωταγωνιστές της υπόθεσης

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε