Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Στρατιωτικός απειλούσε πως θα σκοτώσει βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Στρατιωτικός απειλούσε πως θα σκοτώσει βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων

«Θα σου καρφώσω το κεφάλι στα κάγκελα» έλεγε μεταξύ άλλων το απειλητικό e-mail που έλαβε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μίκα Ιατρίδη. Αποστολέας 34χρονος στρατιωτικός που υπηρετεί στον Αυλώνα.

Πριν από 10 μέρες, η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ότι δέχτηκε απειλητικό e-mail, με απειλητικό περιεχόμενο για τη ζωή και τη σωματική της ακεραιότητα.

«Θα σου καρφώσω το κεφάλι στα κάγκελα» και «θα σε βρουν νεκρή στο Φαληράκι» είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, τα απειλητικά μηνύματα που είχε στείλει στη βουλευτή Δωδεκανήσων ο 34χρονος στρατιωτικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 34χρονος, οργισμένος από τις περικοπές στους μισθούς των στρατιωτικών βρήκε στο πρόσωπο της κας Ιατρίδη τον φταίχτη. Και αποφάσισε να της στείλει απειλητικό μήνυμα.

Μετά την καταγγελία της κας Ιατρίδη, εντοπίστηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του δράστη και αποδείχθηκε πως το μήνυμα είχε σταλεί από ξενοδοχείο σε προάστιο της Αθήνας.

Από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί παρουσία εισαγγελέα, αποδείχθηκε ότι ο 34χρονος, που διέμενε στο ξενοδοχείο, είναι ο διαχειριστής του e-mail από το οποίο εστάλη το επίμαχο μήνυμα.

Κατασχέθηκε το λάπτοπ του, που στάλθηκε για εργαστηριακές εξετάσεις στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, ενώ εις βάρος του 34χρονου σχηματίστηκε δικογραφία.

Το NewsIt επικοινώνησε με την Μίκα Ιατρίδη, η οποία είπε πως για ένα τόσο σοβαρό και προσωπικό ζήτημα, δεν ήθελε να κάνει καμία δήλωση.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χειροπέδες σε γνωστό μοντέλο για εκβίαση επιχειρηματία

Εκβίαζε 16χρονη στο Facebook

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε