Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Συγκλονιστικό! Συνομιλίες τρομοκρατών για τον 15χρονο Αφγανό

Συγκλονιστικό! Συνομιλίες τρομοκρατών για τον 15χρονο Αφγανό

Σοκ προκαλεί η συνομιλία μεταξύ τρομοκρατών για τον 15χρονο Αφγανό που τη μοιραία νύχτα περιεργαζόταν τον εκρηκτικό μηχανισμό.

«Κοίτα με τους μ… πειράζουν το σάκο» φαίνεται να λέει κάποιος που επικοινωνεί από καρτοτηλέφωνο της οδού Ιακωβάτων σε κινητό τηλέφωνο «αγνώστου», που και αυτό εκπέμπει από την οδό Ιακωβάτων, λίγο πριν από την έκρηξη της βόμβας στα χέρια του άτυχου 15χρονου Χαμιντουλά από το Αφγανιστάν.
 
Πρόκειται για μια συνομιλία που, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, φαίνεται να έχει καταγραφεί από τους σούπερ κοριούς της ΕΥΠ και της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας. «Τους βλέπαμε να τη σκαλίζουν αλλά δεν ξέραμε τι να κάνουμε» είναι το περιεχόμενο μιας δεύτερης καταγεγραμμένης συνομιλίας, όπως υποστηρίζουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, ανάμεσα σε συλληφθέντες για συμμετοχή στην οργάνωση Επαναστατικός Αγώνας.
 
Με αυτές τις συνομιλίες επιχειρείται από τις αρμόδιες διωκτικές αρχές η σύνδεση των κατηγορουμένων για συμμετοχή στον Επαναστατικό Αγώνα, με την δολοφονική βομβιστική επίθεση στα Κ. Πατήσια, χωρίς προς το παρόν να υπάρχει κάτι παραπάνω που να το στηρίζει δικονομικά.

 «Οι συλληφθέντες ήταν γνώστες αν όχι και παρατηρητές της δολοφονικής τρομοκρατικής επίθεσης στα Πατήσια» δήλωναν αινιγματικά στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, ενώ άλλες πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, επιβεβαίωναν αυτές τις συνομιλίες αλλά δέσμευαν για μη δημοσιοποίησή τους, όσους επικοινωνούσαν μαζί τους, καθώς αυτό το προϊόν των υποκλοπών πολύ πιθανόν να μην συμπεριλαμβανόταν στη δικογραφία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :  Ηγέτης του Επαναστατικού Αγώνα ο Μαζιώτης

Μαζιώτης και Ρούπα: πως ήταν τότε και πώς είναι σήμερα

Το σχεδιάγραμμα για το χτύπημα στη ΓΑΔΑ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε