Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Συμμορίες ανηλίκων με πλούσιο βιογραφικό!

Συμμορίες ανηλίκων με πλούσιο βιογραφικό!

Δύο συμμορίες ανηλίκων εξάρθρωσε η Ασφάλεια και άλλες τρεις ομάδες, που έκαναν κλοπές σε σπίτια και άλλου… σε ολόκληρη την Αττική.

Στο Κερατσίνι συνελήφθησαν δύο 14χρονοι και ένας 16χρονος για επιθέσεις σε ηλικιωμένους. Οι τρεις νεαροί έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας χθες το πρωί, λίγη ώρα αφού είχαν μπει σε εργοτάξιο και αφαίρεσαν δύο ΙΧ αυτοκίνητα και εργαλεία, ενώ προκάλεσαν φθορές σε άλλα δύο οχήματα της εταιρείας.

Οι ανήλικοι τον τελευταίο καιρό αφαίρεσαν με τη βία μία αλυσίδα λαιμού από 82χρονη, μπήκαν σε σπίτι στο Κερατσίνι και διέπραξαν ληστεία σε βάρος 82χρονου και 58χρονου, τραυματίζοντας μάλιστα τον δεύτερο, ενώ είχαν κλέψει εργαλεία από οικοδομή.

14χρονοι ληστές με απίστευτη δράση!

Ακόμα συνελήφθησαν δύο 17χρονοι στη Νέα Ιωνία, οι οποίοι είχαν αποκτήσει ειδικότητα στις ληστείες οδηγών ταξί. Οι δύο νεαροί Αλβανοί συνελήφθησαν προχθές, αφού είχαν αρπάξει προηγουμένως 70 ευρώ από ταξιτζή με την απειλή όπλου. Μάλιστα, το τελευταίο δίμηνο έχουν διαπράξει τρεις ληστείες σε βάρος οδηγών ταξί, αφαιρώντας συνολικά 680 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και έναν οδηγό πλοήγησης.

Οδηγοί ταξί έπεσαν θύματα ληστείας από 17χρονους

Επίσης, προχθές το πρωί στο Ολυμπιακό Χωριό, συνελήφθη από Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, 24χρονος Παλαιστίνιος ο οποίος λίγο πριν είχε μπει από ανασφάλιστο παράθυρο σε σπίτι και είχε αφαιρέσει διάφορα αντικείμενα. Ο ίδιος είχε διαπράξει το τελευταίο δίμηνο, στην περιοχή των Αχαρνών, πέντε διαρρήξεις σε σπίτια από όπου αφαίρεσε κοσμήματα, χρήματα, ηλεκτρικές-ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα, η αξία των οποίων ξεπερνά τα 23.000 ευρώ.

Την ίδια ώρα, στην Κερατέα συνελήφθη Ρουμάνος 21 ετών, ο οποίος είχε διαπράξει τον τελευταίο μήνα εννέα διαρρήξεις και κλοπές σε σπίτια στην ίδια περιοχή, το Μαρκόπουλο, την Ανάβυσσο και τα Καλύβια. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα κοσμήματα.

Κερατέα, Ανάβυσσος,Μαρκόπουλο,Καλύβια… απαλλάχτηκαν από 3 διαρρήκτες

Τέλος, επίσης στην Κερατέα, συνελήφθησαν δύο Έλληνες 38 και 39 ετών, οι οποίοι διέπρατταν, στην ευρύτερη περιοχή, κλοπές χαλκοσωληνώσεων από το εσωτερικό και τις αυλές σπιτιών, όταν έλειπαν οι ιδιοκτήτες τους. Χαρακτηριστικά, τη διάρκεια του τελευταίου πενταμήνου διέπραξαν συνολικά πέντε τέτοιες κλοπές.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε