Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Συμβόλαιο θανάτου στο Περιστέρι: Σκότωσαν την γυναίκα για να μην υπάρχουν μάρτυρες

δολοφονία

– Απίστευτη τροπή πήρε η δολοφονία ενός ζευγαριού στο Περιστέρι τον περασμένο Φεβρουάριο
– Συμβόλαιο θανάτου για τον 53χρονο και την σύζυγο του – Οι αδίστακτοι δράστες εκτέλεσαν το ζευγάρι μπροστά τα παιδιά τους
– Δυο ομοεθνείς τους “παρήγγειλαν” την δολοφονία τους επειδή χρωστούσαν χρήματα στον αδικοχαμένο 53χρονο πατέρα δυο παιδιών
– Τέσσερα άτομα έχουν συλληφθεί και ένας αναζητείται – Ομολόγησαν όλοι την φρικτή δολοφονία

Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που προκύπτουν για την δολοφονία του ζευγαριού από την Αλβανία τον περασμένο Φεβρουάριο. Το ζευγάρι εκτελέστηκε μπροστά στην 17χρονη κόρη τους και τον 28χρονο γιο τους μέσα στο διαμέρισμα τους στο Περιστέρι.

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν

Για τη διπλή ανθρωποκτονία συνελήφθησαν συνολικά τέσσερα άτομα. Οι τρεις φυσικοί αυτουργοί είναι ένας 29χρονος Αλβανός και δύο Έλληνες 32 και 20 ετών. Στα χέρια της αστυνομία είναι και ένας 46χρονος Αλβανός, ο οποίος μαζί με ακόμη έναν ομοεθνή του – που αναζητείται – είναι οι ηθικοί αυτουργοί. Όλοι οι συλληφθέντες ομολόγησαν τις πράξεις και τους ρόλους, που τους αποδίδονται στο πλαίσιο της προανακριτικής διαδικασίας.

Ξεχρέωσαν τα δανεικά με… αίμα

Όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας, το θύμα δεν χρωστούσε λεφτά στους δολοφόνους του αλλά του χρωστούσαν. Οι δυο ηθικοί αυτουργοί χρωστούσαν μεγάλο χρηματικό ποσό στο 53χρονο θύμα και για το λόγο αυτό έδωσαν την “παραγγελία” για τη δολοφονία τόσο του ιδίου, όσο και της συζύγου του. Μάλιστα, πλήρωσαν τους εκτελεστές με 30.000 ευρώ για το κάθε θύμα.

Σκότωσαν την γυναίκα για να μην υπάρχουν μάρτυρες

Όπως προκύπτει από τις νέες πληροφορίες, ο άντρας ήταν ο στόχος της φρικτής δολοφονίας. Ωστόσο, οι δράστες διέταξαν και την δολοφονία της συζύγου του καθώς δεν ήθελαν μάρτυρες και η σύζυγος του ίσως να γνώριζε και για τα “ματωμένα” δανεικά.

Συμβόλαιο θανάτου

Οι δράστες είχαν μπει στο διαμέρισμα της οικογένειας με καταγωγή από την Αλβανία στο Περιστέρι μέσα στη νύχτα.

Είχαν πυροβολήσει το ζευγάρι. Η γυναίκα εξέπνευσε αμέσως, ενώ ο σύζυγός της έχασε τη μάχη για τη ζωή λίγες ημέρες αργότερα.

Την ώρα του διπλού φονικού η κόρη του ζευγαριού είχε καταφέρει να κρυφτεί, ενώ οι δράστες χτύπησαν με τη λαβή του όπλου τον 20χρονο γιο ο οποίος υποφέρει από σοβαρά προβλήματα υγείας.

δολοφονία

συμβόλαιο θανάτου Περιστέρι

“Τα λεφτά”

Από την πρώτη στιγμή είχαν δημιουργηθεί μεγάλα ερωτήματα. Στο διαμέρισμα υπήρχαν 9.000 ευρώ, αλλά οι δράστες δεν τα είχαν αρπάξει. Είχαν περιοριστεί στο πορτοφόλι της γυναίκας.

Η κόρη του ζευγαριού ωστόσο τους άκουσε να ρωτούν στα αλβανικά “που είναι τα λεφτά”. Έτσι τα ερωτήματα έμειναν αναπάντητα.

Ποια λεφτά ζητούσαν οι δράστες και γιατί τα ζητούσαν από έναν άνθρωπο του μεροκάματου που δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις αρχές.

Οι γείτονες μάλιστα μιλούσαν για μια φιλήσυχη οικογένεια που δεν είχε προκαλέσει το παραμικρό πρόβλημα.

“Εταιρεία θανάτου”

Πέρασαν οκτώ μήνες ωστόσο φαίνεται ότι οι αστυνομικοί βρήκαν την άκρη του νήματος. Στα χέρια τους έπεσαν επικίνδυνοι κακοποιοί που σύμφωνα με τις πηγές του newsit.gr είχαν συστήσει “εταιρεία θανάτου” αναλαμβάνοντας συμβόλαια.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για μια επικίνδυνη σπείρα αδίστακτων δολοφόνων που εμπλέκεται σε εκβιασμούς, ληστείες αλλά και εκτελέσεις ανθρώπων της νύχτας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις