Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Συνέλαβαν νεωκόρο γιατί ασελγούσε σε ανήλικα αγόρια- Σοκ στα Πατήσια

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Ακόμη και στο πνευματικό του παιδί ασέλγησε ο 57χρονος νεωκόρος που τα τελευταία 4 με 5 χρόνια έβγαζε το άρρωστο πάθος πάνω στα κορμάκια των παιδιών

Πάγωσαν τα Θυμαράκια στο άκουσμα της είδησης. Τουλάχιστον 8 περιπτώσεις ασέλγειας ανηλίκων έφερε στο φως η έρευνα της αστυνομίας. Στην εκκλησία του Αγίου Μάρκου όπου εργαζόταν ο νεωκόρος κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως ο καλοσυνάτος άνθρωπος έκρυβε ένα αρρωστημένο πάθος. Μάλιστα, ο 57χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsit ο 57χρονος σήμερα νεωκόρος έπειθε αγόρια ηλικίας 10 έως 16 ετών δίνοντάς τους χρήματα και μικρά δώρα . Στις περισσότερες περιπτώσεις ασελγούσε σε βάρος του. Ωστόσο όπως ο ίδιος παραδέχθηκε στους αστυνομικούς πριν από λίγα χρόνια είχε  είχε βιάσει  ένα ανήλικο αγόρι. Ο 19χρονος -σήμερα- νεαρός ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς και αρνήθηκε ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον νεωκόρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένα από τα παιδιά κατήγγειλε ότι επί δέκα χρόνια δεχόταν τις επιθέσεις του άνδρα, ενώ πρόσφατα ο νεωκόρος εσέλγησε σε βάρος και του 10χρονου αδελφού του. Έως στιγμής έχουν γίνει πέντε καταγγελίες στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, αλλά εκτιμάται από την αστυνομία ότι τα παιδιά είναι πολύ περισσότερα και ότι η δραστηριότητά του είχε αρχίσει εδώ και αρκετά χρόνια.

Ο 57χρονος δεν δίστασε να ασελγήσει ακόμη και στο παιδί που βάφτισε. Οι αστυνομικοί ερευνούν τώρα προς κάθε κατεύθυνση για να διαπιστώσουν αν ο δράστης είχε ασελγήσει και σε άλλα παιδιά τα οποία δεν έχουν βρει το κουράγιο να το αποκαλύψουν.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε