Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Συνελήφθησαν… επί το έργον διακινητές λαθρομεταναστών – Έπαιρναν 4.000 ευρώ το κεφάλι

Συνελήφθησαν… επί το έργον διακινητές λαθρομεταναστών – Έπαιρναν 4.000 ευρώ το κεφάλι

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δυο Αφγανών, μέλων εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε λαθρομετανάστες έναντι 3.000-4.000 ευρώ το άτομο.

Οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, ύστερα από αξιοποίηση πληροφορίας και πολυήμερη έρευνα, εντόπισαν στο σταθμό ΚΤΕΛ του Κηφισού τους δράστες -ηλικίας 47 και 22 ετών- οι οποίοι μετέφεραν με πολυτελές αυτοκίνητο και ταξί οκτώ αλλοδαπούς μετανάστες (που επίσης συνελήφθησαν) προκειμένου να τους επιβιβάσουν σε υπεραστικό λεωφορείο για την Πρέβεζα. Εκεί θα τους παραλάμβαναν άλλα μέλη του κυκλώματος και θα τους επιβίβαζαν σε πλοία με προορισμό άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι οι δράστες μαζί με άλλους δύο (2) συνεργούς τους που αναζητούνται, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα που δραστηριοποιούταν στη μεταφορά παράνομων μεταναστών στη χώρα μας και ακολούθως στην προώθηση τους σε διάφορες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έναντι χρηματικής αμοιβής ύψους 3.000-4.000 ευρώ το άτομο. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε