Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 28χρονο επιχειρηματία στο Ρέθυμνο

Έκκληση προς όλους τους Ρεθυμνιώτες και μη, απευθύνει η οικογένεια του 28χρονου Μανώλη Παναγιωτάκη, του οποίου τα ίχνη έχουν χαθεί εδώ και πέντε ημέρες.

Από το μεσημέρι του Σαββάτου 20 Νοεμβρίου, αγνοείται ο 28χρονος επιχειρηματίας, όταν αναχώρησε από το σπίτι του στα Καστελλάκια Ρεθύμνου με το αυτοκίνητό τύπου βαν, λευκού χρώματος, Citroen Berlingo και αριθμό κυκλοφορίας ΡΕΗ 1598.

Στην έκκλησή της η οικογένεια ζητεί από όλους να βοηθήσουν στον εντοπισμό του ίδιου ή του αυτοκινήτου. Επίσης παρακαλούν ιδιαιτέρως τις Μ.Κ.Ο., Εθελοντές Σαμαρείτες, Ε.Ε.Σ., Ορειβατικό Σύλλογο, και Σύλλογο 4χ4 στο να βοηθήσουν με τις γνώσεις και την εμπειρία τους στην προσπάθεια εντοπισμού του.

Οργανωμένες ομάδες αστυνομικών της ΕΜΑΚ από το Ηράκλειο, ομάδα εθελοντών Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού έχουν χτενίσει σχεδόν όλο το νομό Ρεθύμνου, ενώ έχουν ζητηθεί πληροφορίες και από τα μοναστήρια. Την ίδια ώρα άνθρωποι που γνώριζαν τον αγνοούμενο καταθέτουν στην αστυνομία στοιχεία της ζωής και της προσωπικότητας του 28χρονου, ώστε όσο είναι δυνατόν να συμπληρωθεί το παζλ για την εξαφάνισή του.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε