Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Σύζυγος στρατιωτικού εκβίαζε τους εραστές της και κέρδιζε χιλιάδες ευρώ!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Στην αρχή της διερεύνησης μίας πολύ περίεργης υπόθεσης φαίνεται ότι βρίσκεται η Ασφάλεια Χανίων. Οι αστυνομικοί, κατάφεραν να συλλάβουν μία 32χρονη γυναίκα, παντρεμένη με στρατιωτικό, που φέρεται να πουλούσε… έρωτα και να έπαιρνε τεράστια χρηματικά ποσά!

Πιο συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε στο PrismaNews, η εν λόγω κυρία είναι παντρεμένη με επισμηνία της Πολεμικής Αεροπορίας που υπηρετεί στα Χανιά και φαίνεται ότι ήθελε να ενισχύσει το οικογενειακό εισόδημα με το δικό της τρόπο. Έτσι, η κυρία αυτή φέρεται να έβρισκε εραστές, τους οποίους μυούσε στον έρωτα της και στη συνέχεια… άρχιζε να εκβιάζει.

Όλα αυτά, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, γινόταν με γνώση του συζύγου. Με τον τρόπο αυτό έχει διαπιστωθεί ότι μέχρι τώρα είχε αρπάξει από έναν κύριο στην Αλεξανδρούπολη 280.000 ευρώ ενώ στην πόλη των Χανίων είχε πέσει στα δίχτυα της και ένας δημοτικός υπάλληλος από τον οποίο είχε καταφέρει να πάρει 70.000 ευρώ!

Επίσης έχει διαπιστωθεί ένα ακόμα θύμα της εν λόγω κυρίας από το οποίο είχε καταφέρει να αρπάξει το ποσό των 6.000 ευρώ.
Για όλα τούτα ωστόσο ο σύζυγος της κυρίας δεν ήταν αμέτοχος, αλλά μάλλον καλός γνώστης της κατάστασης, λένε οι πληροφορίες.

Τα θύματα της ήταν πάντα άνδρες δεσμευμένοι και όταν ερχόταν σε σχέση μαζί τους, στη συνέχεια τους απειλούσε ότι θα τα μάθει όλα η οικογένεια και άλλα τέτοια … κομψά.
Ο φόβος και ο πανικός βέβαια οδηγούσε τα θύματα της να ανοίγουν το πορτοφόλι και τον τραπεζικό τους λογαριασμό ενώ ο σύζυγος ήταν επί των εισπράξεων.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ η γυναίκα επεδίωκε και είχε ερωτική σχέση με τα θύματά της, με τα οποία στη συνέχεια επικοινωνούσε, λέγοντας ότι είναι έγκυος και ζητούσε χρήματα…

Τι λέει η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας

H αστυνομία μιλάει για εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, που εξαπατούσε πολίτες, παρουσιάζοντας ψευδή γεγονότα ως αληθινά και με αυτό τον τρόπο τα μέλη της έπαιρναν μεγάλα χρηματικά ποσά.

Συνελήφθησαν για τη συμμετοχή τους σε αυτή, σήμερα το πρωί, στα Χανιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων με τη συνδρομή της Ομάδα Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας Χανίων, δύο άνδρες ηλικίας 36 και 44 ετών και μια 32χρονη, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, απάτη και πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Η 32χρονη φέρεται να πήρε από έναν 37χρονο άνδρα, με τον οποίο διατηρούσε προσωπικές σχέσεις, το χρηματικό ποσό των 70 χιλιάαδων ευρώ, προφασιζόμενη απειλές κατά της ζωής της και των παιδιών της.
Επίσης, μαζί με τον 36χρονο και τον 44χρονο, προσπάθησαν να πάρουν το χρηματικό ποσό των 6.000 ευρώ από ακόμη ένα 37χρονο άνδρα, προφασιζόμενοι ότι θα πληρώσουν το ποσό αυτό σε υπαλλήλους του ΣΔΟΕ, για να αποφύγουν οικονομικό έλεγχο σε κατάστημα ιδιοκτησίας της.

Διαβάστε ακόμα:

Χανιά: Στη μεζονέτα του τζόγου από πολιτευτές μέχρι επιχειρηματίες!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε