Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Τα πλαστά ευρώ πήγαιναν … ασυνόδευτα στη Δράμα

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Εξαρθρώθηκε, στη Δράμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, εγκληματική οργάνωση που προέβαινε στην παραχάραξη και κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων, αποτελούμενη από 3 άτομα, ηλικίας 56, 50, 19 ετών και μια ακόμη γυναίκα συνεργό τους, αγνώστων στοιχείων.

Οι αστυνομικοί, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, τη Δευτέρα (5-12-2011) το μεσημέρι, εντόπισαν και συνέλαβαν δύο ύποπτους, τη στιγμή που παραλάμβαναν, από το σταθμό των υπεραστικών λεωφορείων του ΚΤΕΛ Δράμας, 1 φάκελο, το οποίο είχε αποστείλει μια άγνωστων προς το παρόν στοιχείων ταυτότητας γυναίκα, κατόπιν συνεννόησης με έναν 56χρονο ημεδαπό και περιείχε 18 πλαστά χαρτονομίσματα των 50 Ευρώ και 1 των 100 Ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες, που καθοδηγούνταν από τον 56χρονο, ο οποίος αναζητείται, είχαν συγκροτήσει εγκληματική οργάνωση μαζί με μια γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας ερευνώνται, με σκοπό την παραχάραξη και κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων.

Επακολούθησε έρευνα στην οικία του 50χρονου όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε 1 νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 158 γραμμαρίων.

Η σχετική δικογραφία για τον 50χρονο περιλαμβάνει και την παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Κατασχέθηκαν 19 πλαστά χαρτονομίσματα, τα οποία θα αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση καθώς και 2 κινητά τηλέφωνα

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε