Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Τέσσερις ληστείες σε δύο ώρες

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Μια… ντουζίνα ληστές αναστάτωσε το κέντρο Αθήνας και Πειραιά. Θύματα γυναίκες που τους έκλεψαν αλυσίδες, αλλά και καταστηματάρχες.

Πέντε και μισή το απόγευμα “χτύπησαν” οι ληστές στην Κυψέλη στην οδό Ευβοίας. Έπεσαν πάνω σε μια γυναίκα, τη χτύπησαν και της άρπαξαν τη χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό. Οι δυο δράστες εξαφανίστηκαν πριν προλάβει κανείς να ειδοποιήσει την αστυνομία.
Μια ώρα μετά πέντε ληστές μπήκαν σε ψιλικατζίδικο στην οδό Αχαρνών και άρπαξαν 500ν ευρώ από το ταμείο. Έφυγαν τρέχοντας όμως οι αστυνομικοί κατάφεραν να πιάσου το έναν και ελπίζουν να φτάσουν γρήγορα και στους άλλους.
Επόμενο θύμα μια γυναίκα στην οδό Ουγκώ στην Αθήνα. Τέσσερις δράστες την ακινητοποίησαν και της πήραν την αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό. Και σ’ αυτή την περίπτωση οι δράστες έγιναν “καπνός” πριν φτάσει η αστυνομία.
Λίγο πριν τις οκτώ δυο ληστές μπήκαν με τα όπλα στο εστιατόριο μιας μετανάστριας στην οδό Αγίου Σπυρίδωνος στον Πειραιά. Άρπαξαν τα χρήματα μιας πελάτισσας και το έβαλαν στα πόδια. Για κακή τους τύχη όμως οι αστυνομικοί ήταν κοντά και κατάφεραν να συλλάβουν τον έναν από τους δύο.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε