Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Θάσος: Η σπείρα-εφιάλτης του νησιού…

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Συνολικά 12 άτομα είχαν ταράξει σπίτια, αυτοκίνητα και καταστήματα του νησιού…

Η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει τα 6 από τα 12 άτομα, που διέπρατταν κλοπές και στη συνέχεια πουλούσαν τα κλεμμένα προϊόντα. Όπως διαπιστώθηκε η σπείρα έκανε το πρώτο της χτύπημα στις 13 Φεβρουαρίου του 2010 και το τελευταίο στις 17 Ιουνίου.

Οι δράστες (12 άνδρες ηλικίας 16-25 ετών) κατηγορούνται για κλοπές, διακεκριμένες κλοπές, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, παράβαση του νόμου περί όπλων, παράβαση του νόμου περί βεγγαλικών, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Οι έξι που συνελήφθησαν ομολόγησαν 27 διαρρήξεις ιδιωτικών επιχειρήσεων, οργανισμών, σπιτιών και αυτοκινήτων. Άρπαξαν συνολικά 7.870€ σε μετρητά και επιταγές, πιστωτικές κάρτες, βιβλιάρια τραπεζών, σφραγίδες, διάφορα έγγραφα, ηλεκτρικές και οικιακές συσκευές, μέρος των οποίων διέθεσαν σε κάποιους από τους υπόλοιπους έξι.

Αστυνομικοί σε έρευνα που έκαναν στα σπίτια των δραστών, βρήκαν και κατάσχεσαν  μέρος των κλοπιμαίων, 1 κυνηγετικό όπλο, 21 φυσίγγια, 1 ζευγάρι ξύλινα ρόπαλα συνδεδεμένα μεταξύ τους με αλυσίδα, πλαστές άδειες οδήγησης και πλαστά διαβατήρια…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε