Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Θεσπρωτία: Το “φούλαρε” χασίς αλλά έπεσε σε μπλόκο

Θεσπρωτία: Το “φούλαρε” χασίς αλλά έπεσε σε μπλόκο

Περισσότερα από 217 κιλά χασίς, κατασχέθηκαν το πρωί στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, ενώ συνελήφθη, ένας 48χρονος Αλβανός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για εισαγωγή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών για μεταφορά μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών, οργάνωσαν συντονισμένη επιχείρηση, στο πλαίσιο της οποίας εντόπισαν και ακινητοποίησαν ένα αυτοκίνητο, προκειμένου να διενεργήσουν αστυνομικό έλεγχο.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 48χρονος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 188 δέματα με χασίς, συνολικού βάρους 217,6 κιλών.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ιδιοκτήτρια του οχήματος είναι υπήκοος Ουκρανίας, η οποία και αναζητείται.

Το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή του δράστη, κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηγουμενίτσας.

Η νέα ποσότητα ναρκωτικών που κατασχέθηκε ανεβάζει σε 2,5 τόνους το χασίς που έχει κατασχεθεί από την αρχή του χρόνου στην Θεσπρωτία.

Σύλληψη για χασίς και στο Κιάτο

Χθες βράδυ στο Κιάτο, συνελήφθη ένας 23χρονος Αλβανός, με περισσότερο από ένα κιλό χασίς. Ο νεαρός κατηγορείται για κατοχή ναρκωτικών και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία περιλαμβάνει ακόμη δύο άτομα, που αναζητούνται.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της ασφάλειας Κορίνθου κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, εντόπισαν τον 23χρονο Αλβανό μαζί με τους δύο συνεργούς του, οι οποίοι αντιλαμβανόμενοι τους αστυνομικούς τράπηκαν σε φυγή προς διαφορετικές κατευθύνσεις, πλην όμως ο 23χρονος ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μία συσκευασία που περιείχε ποσότητα χασίς, βάρους ενός κιλού και 73 γραμμαρίων, μία σιδερογροθιά και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο 23χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται, για τον εντοπισμό και την σύλληψη των άλλων δύο ατόμων.

Διαβάστε επίσης:

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του NewsIt

Ορεστιάδα: Βρήκαν τα τσιγάρα, ψάχνουν τους λαθρεμπόρους

Φλώρινα: “Μπουμπούκι” ο απόστρατος…

Ριζάι: Η Σούλα με έπεισε να παραδοθώ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε