Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Απίστευτη απάτη με πλαστές πιστωτικές κάρτες!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ενας 23χρονος κι ενας 28 χρονος είχαν στήσει μια απίστευτη κομπίνα με πιστωτικές κάρτες και αποκτούσαν ό,τι ήθελαν…

30 πλαστές πιστωτικές κάρτες και διάφορα αντικείμενα αξίας 16.000 ευρώ βρήκαν οι αστυνομικοί του τμήματος δίωξης οικονομικού εγκλήματος Θεσσαλονίκης στην κατοχή των δύο αλλοδαπών νεαρών που συνέλαβαν.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο έκλεβαν τα δεδομένα πιστωτικών καρτών ανυποψίαστων πολιτών, τα μετέφεραν σε άλλες, πλαστές κάρτες και στη συνέχεια τις χρησιμοποιούσαν για να αγοράσουν διάφορα είδη.

Εκτός απο τις 30 πλαστές κάρτες στην κατοχή τους βρέθηκαν: τρεις πλαστές αστυνομικές ταυτότητες άλλων χωρών, 70 αποδείξεις από αγορές μέσω ιντερνετ, 23 ρολόγια χειρός, ζεύγη γυαλιών και διάφορα είδη ένδυσης και υπόδησης. Εκτιμάται οτι η αξία όλων αυτών ανέρχεται σε 16.000 ευρώ. Έκαναν ψώνια δηλαδή 16.000€ με πλαστές πιστωτικές κάρτες και φυσικά ο λογαριασμός πήγαινε σε εκείνον που αντιστοιχούσαν τα στοιχεία που είχαν οι πλαστές πιστωτικές.

Οι δύο δράστες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα για εγκληματική οργάνωση, κακουργηματική απάτη, πλαστογραφία – συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, και παράβαση του Νόμου για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

  

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε