Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Αποφυλακίζεται ο πρώην άσος του Άρη, Μ.Μισούνοφ!

Αποφυλακίζεται ο πρώην καλαθοσφαιριστής Μιχαήλ Μισούνοφ, μετά από 2ετή κράτησή του στις δικαστικές φυλακές Διαβατών Θεσσαλονίκης, για το οπλοστάσιο που βρέθηκε στην κατοχή του.

Το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών Θεσσαλονίκης, όπου συζητήθηκε σχετική αίτηση του 47χρονου παλαίμαχου αθλητή, ανέστειλε ομόφωνα -και παρά την περί του αντιθέτου εισήγηση του εισαγγελέα της έδρας- την εκτέλεση της ποινής που του επιβλήθηκε από το πρωτόδικο δικαστήριο, αντικαθιστώντας την κράτησή του με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της καταβολής χρηματικής εγγύησης 5.000 ευρώ.

Στο δικαστήριο κατέθεσαν η μεγαλύτερη από τις δύο κόρες του, που αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα της οικογενείας, καθώς επίσης, ο πρώην συναθλητής του Μάνθος Κατσούλης.

Ο 47χρονος είχε καταδικαστεί από το Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης σε ποινή κάθειρξης 10 ετών και 8 μηνών, γιατί κατείχε μία ρουκέτα και δύο εκτοξευτήρες αντιαρματικών ρουκετών RΡG.

Απολογούμενος στο δικαστήριο, υποστήριξε ότι παρέλαβε το οπλοστάσιο για φύλαξη από φίλο του που πέθανε και που δραστηριοποιούνταν σε κυκλώματα προστασίας νυχτερινών κέντρων.

Να σημειωθεί ότι ο Μ. Μισούνοφ εμπλέκεται και σε υπόθεση με πλαστές πιστωτικές κάρτες, η οποία πάντως εκκρεμεί στα ποινικά δικαστήρια.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε