Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Διέρρηξαν τη Μητρόπολη και πυροβόλησαν αστυνομικούς!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι αδίστακτοι ληστές κατάφεραν να ξεφύγουν – Διαβάστε όλα όσα έγιναν σε μια υπόθεση που λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε μακελειό…

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 03.00 τα ξημερώματα, όταν οι 4 νεαροί δράστες, διέρρηξαν παράθυρο στην Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά και κατευθύνθηκαν προς το υπόγειο. Πολύ γρήγορα κατάφεραν να αρπάξουν 2 μικρά χρηματοκιβώτια και πήραν το δρόμο της εξόδου.

Σύμφωνα με το thousandnews.wordpress.com, οι κακοποιοί έγιναν αντιληπτοί από τους ιερωμένους που ζουν στη Μητρόπολη, αλλά όταν βρέθηκαν απέναντί τους, οι κακοποιοί τους απείλησαν με όπλα. Έτσι, κατάφεραν να επιβιβαστούν  σε 2 αυτοκίνητα και τράπηκαν σε φυγή.

Οι ιερείς ενημέρωσαν την αστυνομία και αμέσως στήθηκαν μπλόκα για την ακινητοποίησή τους. Λίγο πριν τις 04.00, στην είσοδο του Λαγκαδά άντρες του τμήματος Λητής τους εντόπισαν και τους έκαναν σήμα για να σταματήσουν. Οι δράστες ανέπτυξαν ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη.

Τότε για να αποφύγουν τους αστυνομικούς άνοιξαν πυρ εναντίον τους, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί. Οι ληστές εγκατέλειψαν το ένα όχημα με τα χρηματοκιβώτια και με το άλλο αυτοκίνητο “χάθηκαν” στην Εγνατία οδό. Οι έρευνες για τη σύλληψή τους συνεχίζονται…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε