Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Έφοδος της αστυνομίας σε στέκι αναρχικών!

ΦΩΤΟ AΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ AΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Προσήχθησαν δύο άτομα που μετά την εξέτασή τους αφέθηκαν ελεύθερα…

Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά την προσαγωγή τους στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης δύο νεαροί που θεωρήθηκαν ύποπτοι για χθεσινοβραδινό επεισόδιο ξυλοδαρμού στην περιοχή της Ροτόντας στη Θεσσαλονίκη.

Προηγήθηκε έφοδος των αστυνομικών αρχών της πόλης σε υπό κατάληψη στέκι αναρχικών που στεγάζεται σε χώρο των φοιτητικών εστιών (τομέας β’) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, απ’ όπου προσήχθησαν οι δύο νεαροί. Μετά από εξέτασή τους, οι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς δεν προέκυψε εμπλοκή τους στο επεισόδιο.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, το συγκεκριμένο επεισόδιο έλαβε χώρα χθες το βράδυ (03-10-2011), όταν δύο άτομα δέχθηκαν επίθεση από ομάδα αγνώστων. Οι δράστες (εννιά τον αριθμό), αφού ξυλοκόπησαν τα θύματά τους, αφαίρεσαν προσωπικά τους αντικείμενα, πριν τραπούν σε φυγή. Τα θύματα μεταφέρθηκαν για νοσηλεία στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Να σημειωθεί ότι τον περασμένο Δεκέμβριο, αστυνομικές δυνάμεις είχαν κάνει άλλη μία έφοδο στο συγκεκριμένο στέκι. Τότε είχαν συλλάβει έντεκα άτομα, που κατηγορήθηκαν για δύο επιθέσεις σε φυλάκιο της Πρυτανείας του ΑΠΘ και του πανεπιστημιακού νοσοκομείου «ΑΧΕΠΑ» της Θεσσαλονίκης.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε