Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Είχαν “γδύσει” τις επιχειρήσεις από σίδερα – Τα πούλαγαν και “τσέπωναν” χιλιάδες ευρώ!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πολίχνης – Ευκαρπίας, σε βάρος τριών Ελλήνων, ηλικίας 36, 23 και 20 ετών για “Διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών” και “Εγκληματική οργάνωση”.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το χρονικό διάστημα από 11-12-2012 έως 16-02-2013, έκαναν κλοπές σε καταστήματα, επιχειρήσεις, οικοδομές και δημόσιους χώρους στις περιοχές της Πολίχνης και της Ευκαρπίας,
κλέβοντας από αυτά σίδερα, εργαλεία και διάφορα άλλα μεταλλικά αντικείμενα, τα οποία στη συνέχεια πουλούσαν σε μάντρες αγοράς σιδήρου.

Ανάμεσα στις κλοπές που έκαναν, ήταν από εργοτάξιο του Δήμου Παύλου Μελά από όπου πήραν συσκευές και εργαλεία αξίας 5.000 ευρώ,
από ηλεκτρολογείο στην περιοχή της Πολίχνης, από το οποίο πήραν εργαλεία, χαλκό και καλώδια συνολικής αξίας 4.100 ευρώ και από ένα γυμναστήριο όπου έκλεψαν όργανα γυμναστικής αξίας 8.000 ευρώ!

Επίσης, ο 23χρονος πρώτες πρωινές ώρες της 14-02-2013, συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., διότι προσπάθησε μαζί με τον αδερφό του, να διαρρήξουν μάντρα οικοδομών στην περιοχή της Ευκαρπίας.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το χρονικό διάστημα 12/14-02-2013 έκλεψαν 950 μεταλλικά καλούπια που χρησιμοποιούνται για την ανέγερση οικοδομής, αξίας 70.000 ευρώ!

Οι δράστες, στη συνέχεια φόρτωναν σε φορτηγά τα κλοπιμαία και τα πουλούσαν σε μάντρες αγοράς σιδήρου, αποκομίζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο παράνομο περιουσιακό όφελος.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε ακόμα:

Νέος σεισμός 4,2 Ρίχτερ ανοιχτά της Ζακύνθου

Κρήτη: Στα κρατητήρια πέρασε τη νύχτα ο πρώην δήμαρχος!

Κρήτη: Πλωτό παλάτι έβγαλε στο Ηράκλειο 2.152 τουρίστες – Δείτε φωτογραφίες!

ΒΙΝΤΕΟ Ντοκουμέντο: Η απελευθέρωση των Ιωαννίνων

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε