Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Έκαναν ηλεκτροσόκ σε υπάλληλο βενζινάδικου!

Πρωτοφανής ληστεία λίγο πριν τα μεσάνυχτα σε βενζινάδικο στο κέντρο της πόλης – Σε άλλο βενζινάδικο οι ληστές φορούσαν μάσκες…

Η ώρα ήταν λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Ο υπάλληλος του βενζινάδικου που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, είχε μείνει μόνος και βρισκόταν στο κατάστημα του πρατηρίου. Ξαφνικά βρέθηκε αντιμέτωπος με 2 κουκουλοφόρους που εισέβαλαν αιφνιδιαστικά. Ο άτυχος εργαζόμενος δεν αντιστάθηκε, αλλά οι δράστες ήταν αποφασισμένοι όχι μόνο να πάρουν τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο, αλλά και να τον χτυπήσουν.

Τον πλησίασαν και έκαναν χρήση ηλεκτρικού εκκενωτή, που κρατούσαν! Ο υπάλληλος έπεσε στο πάτωμα και τότε οι δράστες άδειασαν το ταμείο και βούτηξαν το χρηματοκιβώτιο που περιείχε 530€ και 2 μπλοκ επιταγών. Στη συνέχεια οι δράστες έγιναν καπνός και η αστυνομία δεν μπόρεσε να τους εντοπίσει παρά τις ολονύχτιες έρευνες.

Ληστές με μάσκες βούτηξαν 600€
Λίγο νωρίτερα ιδιοκτήτης βενζινάδικου, στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης-Θέρμης, είχε βρεθεί αντιμέτωπος με 2 ληστές που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με μάσκες. Έβγαλαν πιστόλια, τον ακινητοποίησαν και βούτηξαν τα 600€ που υπήρχαν στο ταμείο.

Στη συνέχεια διέφυγαν με αυτοκίνητο και πρόλαβαν να απομακρυνθούν πριν φτάσει στην περιοχή η αστυνομία…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε