Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Ένοπλες ληστείες, ναρκωτικά και εξιχνίαση κλοπών!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο της νύχτας – Στο στόχαστρο των δραστών πεζοί και καταστήματα με την αστυνομία να τρέχει και να μην προλαβαίνει…

Η αρχή έγινε λίγο μετά τις 09.00 στην οδό Αγν. Στρατιώτη στην περιοχή της Πολίχνης. Ένοπλος κουκουλοφόρος μπήκε σε video club και αιφνιδίασε την ιδιοκτήτρια που εκείνη την ώρα βρισκόταν μόνη. Την ακινητοποίησε και αφού άδειασε το ταμείο, βούτηξε ένα laptop και 2 κινητά τηλέφωνα. O δράστης βγήκε και πρόλαβε να απομακρυνθεί από την περιοχή πριν φτάσει στο σημείο η αστυνομία.

Λίγο αργότερα, θύμα ήταν ένας πεζός στην οδό Βαρβάκη. Οι δύο δράστες τον ακινητοποίησαν με τα όπλα που κρατούσαν και ο νεαρός αναγκάστηκε να σηκώσει τα χέρια. Οι κακοποιοί βούτηξαν όσα χρήματα είχε στις τσέπες του και έγιναν καπνός.

Την ίδια ώρα η αστυνομία έκανε αιφνιδιαστική έφοδο σε σπίτι ζευγαριού, που παρακολουθούσε αδιάκοπα τις τελευταίες ημέρες. Ένα ζευγάρι για το οποίο υπήρχαν πληροφορίες ότι διακινεί μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών. Πληροφορίες που επαληθεύτηκαν καθώς σε έλεγχο που έγινε στο σπίτι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 448,2 γραμμάρια ηρωίνης και 39 γραμμάρια χασίς. Οι αστυνομικοί βρήκαν ακόμη μία ζυγαριά ακριβείας, 11 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 800€, προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Μέσα σ’ όλα, η αστυνομία σχημάτισε δικογραφία σε βάρος ενός Έλληνα και 2 αλλοδαπών, για κλοπές. Όπως προέκυψε από έρευνα, οι δράστες κατά το χρονικό διάστημα από 23-9-2009 έως 24-5-2010, διέπραξαν στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης 16 κλοπές σε διαμερίσματα, αφαιρώντας χρηματικά ποσά, χρυσαφικά και ηλεκτρονικές συσκευές.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε