Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Ισόβια σε Γεωργιανή συζυγοκτόνο!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

H 41χρονη είχε εκτελέσει εν ψυχρώ τον 46χρονο σύζυγό της, μέσα στο σπίτι που έμεναν…

Ισόβια κάθειρξη και φυλάκιση τεσσάρων ετών και δύο μηνών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης σε 41χρονη που κρίθηκε ένοχη για τη δολοφονία του συζύγου της, τον περασμένο Ιούλιο, στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, η 41χρονη, ομογενής από τη Γεωργία, εκτέλεσε εν ψυχρώ τον 46χρονο σύζυγό της μέσα στο σπίτι τους, τη στιγμή μάλιστα, που βρισκόταν στον επάνω όροφο της κατοικίας τα δύο παιδιά της οικογένειας.

Ο 46χρονος βρέθηκε νεκρός με επτά σφαίρες σε όλο του το σώμα. Οι αστυνομικοί συνέδεσαν την σύζυγο με το φόνο, από ίχνη πυρίτιδας που βρέθηκαν στο χέρι της. Μετά τη σύλληψή της ομολόγησε την πράξη της, αλλά δεν βρέθηκε ποτέ το αυτόματο όπλο που χρησιμοποίησε.

Στην απολογία της εμφανίστηκε διχασμένη. Αρχικά ομολόγησε την πράξη της, λέγοντας ότι ο σύζυγός της την καταπίεζε, ενώ στη συνέχεια ανασκεύασε, ισχυριζόμενη ότι κάποιο τρίτο πρόσωπο διέπραξε το έγκλημα.

Εντύπωση προκάλεσαν στο δικαστήριο οι μαρτυρικές καταθέσεις που έκαναν λόγο για «περίεργες» σχέσεις του θανόντα με άτομα του υποκόσμου. Ο συνήγορος υπεράσπισης, μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι η κατηγορούμενη υποχρεώθηκε από άγνωστους να αναλάβει την ευθύνη της δολοφονίας, φοβούμενη αντίποινα για τα παιδιά της.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε