Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Κλέβουν και δέρνουνε…-Δύο γυναίκες τραυματισμένες σε νοσοκομεία!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Εκτός ελέγχου η εγκληματικότητα για ακόμα μία νύχτα στην πόλη – Οι δράστες έκλεψαν τσάντες και χρυσές αλυσίδες…

Πολλή δουλειά είχε η αστυνομία, που όμως αποδείχθηκε αποτελεσματική. Αρχικά κατάφερε να συλλάβει, αργά χθες το βράδυ (06-06-2012), έναν 17χρονο στον Δενδροπόταμο που λίγες ώρες νωρίτερα είχε επιτεθεί στη μέση του δρόμου σε ανυπεράσπιστη γυναίκα και της άρπαξε δύο χρυσές αλυσίδες λαιμού. Ο δράστης οδηγήθηκε σε τμήμα, παραδέχθηκε την ενοχή του και εντός της ημέρας θα οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν ακόμη έναν Ρουμάνο, γιατί με συνεργό του που αναζητείται, βούτηξαν την τσάντα που κρατούσε γυναίκα, που περπατούσε σε πεζοδρόμιο. Η τσάντα περιείχε 10.000€ και προσωπικά της έγγραφα. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, θεωρείται θέμα χρόνου ο εντοπισμός και η σύλληψη του συνεργού του, που για την ώρα κρύβεται.

Εν τω μεταξύ, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος κατοίκου της περιοχής, γιατί όπως διαπιστώθηκε από τις 25 Μαϊου και μετά, διέπραξε 3 διαρρήξεις διαμερισμάτων στην περιοχή του Ευόσμου. Ο δράστης βούτηξε χρυσαφικά, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα άλλα αντικείμενα αξίας…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε