Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Λήστεψαν και έδεσαν την οικιακή βοηθό!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Βγαλμένο από κινηματογραφική ταινία το “χτύπημα” σε διαμέρισμα της Ανάληψης…

Οι 3 δράστες είχαν καταλήξει όχι μόνο στο διαμέρισμα που θα χτυπούσαν, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο θα έμπαιναν. “Κλειδί” θα ήταν η οικιακή βοηθός, την οποία παρακολουθούσαν και ήξεραν πότε μπαίνει και πότε βγαίνει από το σπίτι.

Έτσι χθες το πρωί (27/05/2010) πήραν από πίσω την οικιακή βοηθό, που επέστρεφε στο σπίτι και στην είσοδο την ακινητοποίησαν με μαχαίρι. Οι 3 δράστες την ανάγκασαν να τους ανοίξει το διαμέρισμα και με το που μπήκαν την έδεσαν κομμάτια υφάσματος σε μία καρέκλα. 

Μέσα σε λίγα λεπτά, άρπαξαν το ποσό των 2.000 ευρώ και κοσμήματα, συνολικής αξίας 60.000 ευρώ.

Μετά την ενημέρωση του Κέντρου της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης και βάσει της περιγραφής που δόθηκε από περίοικο, ένας από τους τρεις ληστές συνελήφθη στην περιοχή των Αμπελοκήπων, από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. 

Στο αυτοκίνητο, που επέβαινε ο 39χρονος ληστής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, ενώ στο σπίτι του εντοπίστηκε μία συσκευή εκκένωσης ρεύματος, την οποία κατείχε παράνομα. 

Ο συλληφθείς θα προσαχθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο συνεργών του.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε