Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Λήστεψαν βενζινάδικο και πήραν όμηρο τον υπάλληλο!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Εφιαλτική νύχτα για το νεαρό υπάλληλο – Μεγάλη ανησυχία από τα χτυπήματα αδίστακτων κακοποιών…

που τείνουν να γίνουν καθημερινά. Τα ξημερώματα είχαμε 2 ληστείες σε βενζινάδικα της πόλης και μάλιστα στη μία είχαμε και ολιγόλεπτη ομηρεία του υπαλλήλου που εκείνη την ώρα δούλευε.

Ο εφιάλτης του νεαρού υπαλλήλου λοιπόν ξεκίνησε λίγο μετά τις 03.00 σε βενζινάδικο που βρίσκεται στην προέκταση της οδού Μαιάνδρου στον Εύοσμο. Τρεις αδίστακτοι κακοποιοί μπήκαν με φορτηγάκι στο βενζινάδικο και σταμάτησαν μπροστά από τις αντλίες.

Όταν ο υπάλληλος πλησίασε για να ρωτήσει πόση βενζίνη θέλουν, πετάχτηκαν εξώ και με την απειλή όπλων τον ακινητοποίησαν. Τον έσυραν στο δωματιάκι που υπήρχε η ταμειακή μηχανή, τον ανάγκασαν να την ξεκλειδώσει και βούτηξαν τα 600€ που υπήρχαν μέσα. Ο εφιάλτης του υπαλλήλου όμως δεν είχε τελειώσει…  

Οι ληστές αντί να τον αφήσουν και να σηκωθούν να φύγουν, τον έβαλαν μέσα στο φορτηγάκι και ξεκίνησαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Ο υπάλληλος έτρεμε. Τους παρακαλούσε να τον αφήσουν, αλλά εκείνοι έδειχναν να το διασκεδάζουν. Έκαναν κύκλους στην περιοχή της Ευκαρπίας και κάποια στιγμή φρέναραν και τον πέταξαν έξω!

Όταν η αστυνομία ειδοποιήθηκε για όλα αυτά, ήταν αργά και παρά τις ολονύχτιες έρευνες στην περιοχή, οι ληστές παρέμειναν ασύλληπτοι.

Η δεύτερη ληστεία της νύχτας
Την ώρα που ο υπάλληλος ήταν όμηρος στα χέρια των ληστών, άλλοι 2 κακοποιοί έκαναν ληστεία σε βενζινάδικο που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Παπαδάκη και Δελφών στην Ανάληψη.

Οι δράστες ακινητοποίησαν τον υπάλληλο με τα όπλα που κρατούσαν, πήραν από την ταμειακή μηχανή 200€ και έγιναν καπνός. Και σε αυτή την περίπτωση η αστυνομία δεν κατάφερε να τους εντοπίσει…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε