Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Ληστής για κλάματα! Πυροβόλησε για εκφοβισμό και τραυμάτισε το συνεργό του!

Θεσσαλονίκη: Ληστής για κλάματα! Πυροβόλησε για εκφοβισμό και τραυμάτισε το συνεργό του!

Κωμικοτραγική ληστεία με καταδίωξη, τραυματισμούς αλλά και… τρακάρισμα σημειώθηκε χθες στην Καλαμαριά.

Δύο ‘Ελληνες ηλικίας 26 και 27 ετών χτύπησαν με τη λαβή πιστολιού στο κεφάλι έναν 49χρονο και του άρπαξαν την τσάντα, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 200 € και προσωπικά του έγγραφα.

Ο δράστης που έφερε το όπλο πυροβόλησε δύο φορές στον αέρα, με αποτέλεσμα από τον εξοστρακισμό βολίδας να τραυματιστεί ο συνεργός του στο αριστερό πόδι.

Στη συνέχεια, επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο που τους περίμενε 26χρονος συνεργός τους, επίσης Έλληνας και τράπηκαν σε φυγή.

Ακολούθησε καταδίωξη και στη Νέα Τριγλία Χαλκιδικής, το αυτοκίνητο των δραστών αφού συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το περιπολικό, προκαλώντας του φθορές, προσέκρουσε σε καγκελόπορτα εξοχικής κατοικίας.

Οι δράστες αφού εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο τους τράπηκαν σε φυγή, οι αστυνομικοί ωστόσο κατάφεραν να συλάβουν τον έναν από αυτούς.

Στο σημείο βρέθηκε η τσάντα με το περιεχόμενο, το προαναφερόμενο όπλο και ένα πιστόλι (ρέπλικα).

Το θύμα της ληστείας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Ο τραυματίας δράστης που συνελήφθη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν και τον οδηγό του οχήματος των δραστών, στο σπίτι του στα Ν. Φλογητά Χαλκιδικής. Ο τρίτος  αναζητείται.

Διαβάστε επίσης: Μύκονος: Τον “τσάκισε” στο ξύλο για τις τουαλέτες!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε