Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Μια παλιά γνώριμη της αστυνομίας έκρυβε ναρκωτικά και ύποπτες σημειώσεις!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Χειρόγραφες σημειώσεις, έντυπα με αντιεξουσιαστικό περιεχόμενο, καθώς και ηλεκτρονικοί υπολογιστές…

ήταν ανάμεσα στα ευρήματα που κατασχέθηκαν, όπως επισημαίνεται στην αστυνομική ανακοίνωση, στην κατοχή δύο ανδρών και μιας γυναίκας που συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη.

Η 25χρονη, σύμφωνα με την αστυνομία, είχε προσαχθεί τον περασμένο Φεβρουάριο, μετά τη σύλληψη του 23χρονου φίλου της για την ένοπλη ληστεία που είχε σημειωθεί στις 31 Ιανουαρίου 2011, σε Κέντρο Νεότητας στην περιοχή της Νεάπολης, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη δημοπρασία του Ο.Δ.Δ.Υ, με λεία περίπου 35.000 ευρώ.

Τώρα η ίδια και δύο ακόμη νεαροί 20 και 23 χρόνων κατηγορούνται για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών, όπλων και φωτοβολίδων. Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια τους, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν, μία αυτοσχέδια συσκευασία με 603 γραμμάρια χασίς, μία αεροστεγής πλαστική σακούλα, με 90 γραμμάρια χασίς, χάρτινη αυτοσχέδια συσκευασία και ένα μεταλλικό κουτί, που περιείχαν μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών, υφασμάτινη θήκη, η οποία περιείχε έναν μεταλλικό εκτοξευτήρα φωτοβολίδων, δύο μεταλλικούς κυλίνδρους, τρία καψύλια και ένα αυτοσχέδιο μεταλλικό βλήμα, πλαστική θήκη που περιείχε μία συσκευή λέιζερ, τέσσερις μεταλλικούς κυλίνδρους και 15 καψύλια, χειρόγραφες σημειώσεις, έντυπα με αντιεξουσιαστικό περιεχόμενο, καθώς και ηλεκτρονικοί υπολογιστές.

Τα αντικείμενα που κατασχέθηκαν, μεταφέρθηκαν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για εξερεύνηση και περαιτέρω εργαστηριακές εξετάσεις. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε