Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Ψάχνουν να τον συλλάβουν κι αυτός λείπει για… διακοπές στο εξωτερικό!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ένας 23χρονος άνεργος… βρήκε ως απασχόληση την διακίνηση παιδικής πορνογραφίας! Είναι η τρίτη περίπτωση που πέφτει στα χέρια των αρχών μέσα σε λίγα 24ωρα.

Νέα υπόθεση παιδικής πορνογραφίας αποκάλυψαν οι έρευνες της δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, που βρίσκονται σε εξέλιξη το τελευταίο διάστημα. Τις προηγούμενες μέρες η δίωξη συνέλαβε για κατοχή και διακίνηση παρόμοιου υλικού έναν 35χρονο στη Θεσσαλονίκη κι ένα 52χρονο στην Κέρκυρα.

Αυτή τη φορά, οι αστυνομικοί εντόπισαν τα ηλεκτρονικά ίχνη 23χρονου άνεργου δράστη και στη συνέχεια διαπίστωσαν ότι χρησιμοποιούσε εξειδικευμένο διαδικτυακό πρόγραμμα ανταλλαγής αρχείων παιδικής πορνογραφίας.

Σε έρευνα που έγινε, χθες το πρωί, στο σπίτι του στην Καλαμαριά βρέθηκαν αποθηκευμένα σε φορητό υπολογιστή και σε σκληρό δίσκο υπολογιστή πάνω από 1.500 αρχεία με υλικό πορνογραφίας ανηλίκων.

Ο δράστης δεν συνελήφθη, καθώς όπως διαπιστώθηκε το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στο εξωτερικό. Ωστόσο, σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων που θα αποσταλεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης: Έκανε τον DJ σε γάμους και βαφτίσια και στο σπίτι του έκρυβε σκληρό πορνό – Είχε αθωωθεί για αποπλάνηση ανηλίκου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε