Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Σε εξέλιξη οι απολογίες των χούλιγκαν του ΠΑΟΚ!

Θεσσαλονίκη: Σε εξέλιξη οι απολογίες των χούλιγκαν του ΠΑΟΚ!

Οι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν βαρύτατα αδικήματα που αφορούν μεταξύ άλλων τα εξής: απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, εμπορία ναρκωτικών, σύστασης και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, ληστεία, παράβαση του νόμου για εκρηκτικά και του αθλητικού νόμου.

Ξεκίνησαν από το πρωί οι πρώτες απολογίες των 34 συλληφθέντων οπαδών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι κατηγορούνται για σειρά επιθέσεων εναντίον αντίπαλων φιλάθλων και αστυνομικών, ενώ τους αποδίδονται κατηγορίες ακόμη και για διακίνηση ναρκωτικών και ληστεία.

Σήμερα επρόκειτο να απολογηθούν στην ανακρίτρια Μαρία Βαρελά συνολικά 17 κατηγορούμενοι, αλλά ήδη κάποιοι εξ αυτών ζήτησαν και πήραν νέες προθεσμίες για την προσεχή Δευτέρα. Η διαδικασία θα συνεχιστεί αύριο και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Στο δικαστικό μέγαρο συγκεντρώθηκαν από το πρωί οπαδοί του ΠΑΟΚ σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τους συλληφθέντες, ενώ τα αστυνομικά μέτρα είναι αυξημένα.

Από τις συνολικές έρευνες με τη συμμετοχή 190 αστυνομικών και την επτάμηνη τηλεφωνική παρακολούθηση, εκτός των 34 συλλήψεων, αναζητούνται ακόμη 57 οπαδοί που φέρονται ως συμμέτοχοι στην οργάνωση, ενώ δικογραφία σχηματίστηκε εναντίον ακόμη 81 ατόμων για άλλα αδικήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Ηλεία: Η αστυνομία τους ”έστειλε” στην Χρυσή Αυγή!

Ηράκλειο:Συγκλονίζει η σύλληψη μάνας,που έκλεβε γάλα για τα παιδιά της!

Αχαϊα:Ντοκουμέντο… δυστυχίας στα χρόνια της αθωότητας – Ζητιάνα με πάνες!

Ρόδος:”Δεν τη βίασα – Της πρότεινα να πάμε σε παραλία και δέχθηκε”!

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε