Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις για όπλα και ναρκωτικά!

Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις για όπλα και ναρκωτικά!

Στα χέρια των Αστυνομικών Αρχών βρίσκονται εννέα άτομα, που συνελήφθησαν στις περιοχές των Αμπελοκήπων και Σταυρούπολης.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων αντιλήφθηκαν χτες σε δημοτικό χώρο στάθμευσης των Αμπελοκήπων, ύποπτες κινήσεις 36χρονου ατόμου που κινούνταν κοντά σε δύο σταθμευμένων οχημάτων, στο ένα από τα οποία επέβαιναν πέντε άτομα, ηλικίας 24, 31, 36, 22 και 29 ετών.

Σε έλεγχο που διενήργησαν στα αυτοκίνητα βρέθηκαν δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 2,128 κιλά χασίς και ένα μαχαίρι. Επίσης, οι δύο από τους συλληφθέντες κατείχαν συνολικά 7.225 ευρώ, προερχόμενα από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Εξάλλου, τρία άτομα, ηλικίας 24, 26 και 28 ετών, συνελήφθησαν χτες το βράδυ στην περιοχή της Σταυρούπολης από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. για παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και όπλων.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκαν 21,5 γραμμάρια χασίς, τρεις μεταλλικές αλυσίδες, ένας μεταλλικός σωλήνας εκτόξευσης φωτοβολίδων, ένα μαχαίρι, τέσσερις αντιασφυξιογόνες μάσκες, 13 πυρσοί, οκτώ φωτοβολίδες χειρός, οκτώ βεγγαλικά χειρός, ένα καπνογόνο, 15 κροτίδες, δέκα ξύλινα ρόπαλα και μία σιδερογροθιά.

Σε βάρος των συλληφθέντων και των δύο περιστατικών σχηματίζεται δικογραφία και στη συνέχεια θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε