Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Συμμορία ”έγδυσε” εγκαταλειμμένο κτίριο!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μεταλλικά αντικείμενα όπως σιδερένια κολωνάκια και σιδερένιες πόρτες, αλλά και ηλεκτρολογικό υλικό (καλώδια), προτίμησαν να κλέψουν…

τέσσερα άτομα που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια του περασμένου 24ώρου στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ).

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ τρία άτομα, ηλικίας 40,49 και 46 ετών, που μπήκαν παράνομα σε εγκαταλειμμένο κτίριο στην περιοχή του Ευόσμου απ΄όπου αφαίρεσαν και φόρτωσαν σε σταθμευμένο αυτοκίνητό τους, διάφορα μεταλλικά αντικείμενα.

Εξάλλου, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ συνελήφθη 30χρονος, ο οποίος διέρρηξε κτιριακές εγκαταστάσεις βιοτεχνίας ελατηρίων στρωμάτων, στην περιοχή του Ευόσμου, απ΄όπου αφαίρεσε ποσότητα ηλεκτρολογικού υλικού (κυρίως καλώδια).

Να σημειωθεί ότι στη διάρκεια του περασμένου 24ώρου, στο πλαίσιο των ελέγχων που πραγματοποιούνται από τις υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, συνελήφθησαν 52 άτομα ανάμεσα στα οποία και 7 άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα.

Επίσης, ελέγχθηκαν από την αστυνομία 2.393 άτομα, βεβαιώθηκαν 128 παραβάσεις για λόγους πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων, ασφάλειας πεζών και οδηγών και διευκόλυνσης της κυκλοφορίας και 125 παραβάσεις διαφόρων νόμων, όπως του νόμου περί ναρκωτικών, παραβάσεις του Ποινικού Κώδικα, υγειονομικών διατάξεων, περί ηθών, τυχερών παιγνίων, περί αλλοδαπών κλπ.

Εξάλλου το «100» δέχθηκε 4.067 τηλεφωνικές κλήσεις από πολίτες, ενώ πληρώματα περιπολικών και πεζές περιπολίες επελήφθησαν σε 510 περιστατικά αστυνομικού ενδιαφέροντος.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε