Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Βασάνισαν και ”έσφαξαν” γνωστό ψυχίατρο!

ΦΩΤΟ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ

Τον έδεσαν χειροπόδαρα, τον μαχαίρωσαν και τον άφησαν να πεθάνει στο φλεγόμενο ιατρείο του…

Γνωστός ψυχίατρος βρήκε φρικτό θάνατο στο ιατρείο του, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, από άγνωστους για την ώρα δράστες, που μπήκαν αποφασισμένοι να τον σκοτώσουν.

Τα μέχρι στιγμής δεδομένα, δείχνουν ότι οι δράστες εισέβαλαν στο ιατρείο, τον έδειραν, τον έδεσαν χειροπόδαρα σε μια καρέκλα, τον μαχαίρωσαν και μετά, έβαλαν φωτιά στο διαμέρισμα και εξαφανίστηκαν! Όταν έφτασε η Πυροσβεστική και κατάφερε να σβήσει τη φωτιά, αποκαλύφθηκε το άγριο έγκλημα.

Η πόρτα του ιατρείου δεν είχε παραβιαστεί, γεγονός που δείχνει ότι πιθανότατα οι δράστες μπήκαν μέσα, ως πελάτες-ασθενείς. Τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου γιατρού παραμένουν αδιευκρίνιστα. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούσαν για ασφυξία από αναθυμιάσεις, αλλά μετά στο σώμα του (που δεν είχε εγκαύματα) βρέθηκαν και τραύματα από μαχαίρι.

Η Πυροσβεστική κλήθηκε να σβήσει τη φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου επί της οδού Καρόλου Ντιλ, στον αριθμό 20, περίπου στις 20:40 το βράδυ της Δευτέρας. Πέντε οχήματα και 10 πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο και έσβησαν τη φωτιά, πριν καταστρέψει το διαμέρισμα.

Όταν κατάφεραν να σβήσουν την πυρκαγιά, βρέθηκαν αντιμέτωποι με το μακάβριο θέαμα. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, που έσπευσε στο διαμέρισμα, ο θάνατος του γιατρού ήταν μαρτυρικός, αφού οι δράστες τον έδεσαν και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά στο χώρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Φρικιαστικά εγκλήματα σε Θεσσαλονίκη και Κρήτη – ”Έσφαξαν” γνωστό ψυχίατρο και ηλικιωμένη!


Κρήτη: Κατακρεούργησαν ηλικιωμένη και προσπάθησαν να βάλουν φωτιά για να σβήσουν τα ίχνη!

Οι ληστές πατούσαν την κοιλιά της εγκύου – Σκηνές σοκ σε εισβολή σε σπίτι

Εκδίκηση ζητούν οι συγγενείς της φοιτήτριας – Αποκαλύψεις για τον δολοφόνο!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε