Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: “Βοήθησα το δολοφόνο να ξεφύγει”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Συμπληρώνονται τα κομμάτια του παζλ της στυγερής δολοφονίας 38χρονου τον περασμένο Απρίλιο… 

Όλα έγιναν στις 20 Απριλίου, στη συμβολή των οδών Καλλιθέας και Αγάθωνος, στην περιοχή των Αμπελοκήπων. Ο ασύλληπτος, για την ώρα, δολοφόνος είχε στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι ενός ζευγαριού. Όταν το είδε να βγαίνει, επιτέθηκε στη γυναίκα και προσπάθησε να της αρπάξει την τσάντα.

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από έναν 38χρονο φίλο του ζευγαριού, που επενέβη, προσπαθώντας να ακινητοποιήσει το δράστη. Ακολούθησε συμπλοκή, κατά τη διάρκεια της οποίας ο αδίστακτος κακοποιός πυροβόλησε εναντίον του 38χρονου, τραυματίζοντάς σε διάφορα σημεία του σώματός του. Ο 38χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, αλλά οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον κρατήσουν στη ζωή. 

Ο δολοφόνος κατάφερε να ξεφύγει. Μετά τους πυροβολισμούς, τρύπωσε στο αυτοκίνητο που τον περίμενε συνεργός του και εξαφανίστηκε από την περιοχή, πριν φτάσει η αστυνομία. Ο συνεργός του όμως, ο 27χρονος που τον βοήθησε να ξεφύγει βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες, στα χέρια της αστυνομίας.

“Εγώ τον βοήθησα να ξεφύγει” παραδέχτηκε μεταξύ άλλων ο 27χρονος. Από την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι από τις αρχές Απριλίου, μαζί με ακόμα 3 άτομα, σύστησαν συμμορία με σκοπό τη διάπραξη ενόπλων ληστειών. Ακολούθησαν συντονισμένες αστυνομικές επιχειρήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπιστούν και να συλληφθούν δύο από τα μέλη της εγκληματικής ομάδας, ηλικίας, 39 και 29 (γυναίκα) ετών, ενώ αναζητείται το τέταρτο μέλος, δηλαδή ο δράστης της ανθρωποκτονίας. 

Ο 27χρονος είναι ένα από τα άτομα που συμμετείχαν και στη ληστεία σε εταιρεία ραδιοταξί, πριν από δύο ημέρες στις Συκιές.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε