Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Χτύπησαν μέχρι θανάτου με κλωτσιές και μπουνιές έναν 19χρονο

Θεσσαλονίκη: Χτύπησαν μέχρι θανάτου με κλωτσιές και μπουνιές έναν 19χρονο

Ο 20χρονος δράστης επιτέθηκε στο νεαρό μαζί με άλλους δύο με σκοπό να τον ληστέψει…

Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Μάιο, στην περιοχή του “Ιπποκράτειου” Νοσοκομείου, όπου ο 20χρονος Αλβανός μαζί με δύο ομοεθνείς του, 21 και 18 ετών, επιτέθηκαν στο θύμα τους με κλωτσιές και γροθιές. Αφού του άρπαξαν ένα ρολόι χειρός, δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ που είχε πάνω του, τράπηκαν σε φυγή.

Ωστόσο, ο 20χρονος επέστρεψε στο σημείο που ήταν σωριασμένο το θύμα και συνέχισε να το χτυπά. Μάλιστα, ένα από τα χτυπήματα που δέχθηκε ο νεαρός ομογενής στο πρόσωπό του ήταν, κατά τον ιατροδικαστή, αυτό που επέφερε το θάνατό του.

Ισόβια κάθειρξη κι επιπλέον κάθειρξη 12 χρόνων επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης στον 20χρονο. Στο εδώλιο κάθισε κι ο 21χρονος, ο οποίος αθωώθηκε για την πράξη της ανθρωποκτονίας και κρίθηκε ένοχος μόνο για την πράξη της ληστείας. Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε ποινή κάθειρξης 12 χρόνων και 6 μηνών.

Να σημειωθεί ότι 18χρονος δικάστηκε το προηγούμενο διάστημα σε Δικαστήριο Ανηλίκων, το οποίο του επέβαλε ποινή κάθειρξης 16 ετών.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε