Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Υπάλληλοι του ΣΔΟΕ, πήραν φακελάκι από τον… ρέκορντμαν για χρέη στο δημόσιο!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο 66χρονος επιχειρηματίας που συνελήφθη για χρέη σχεδόν 19,5εκ.€, απασχολούσε τις αρχές από το 2005…

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε να δικαστεί ο 66χρονος έμπορος ειδών υγιεινής που συνελήφθη κατηγορούμενος για χρέη ύψους 19,3 εκατ. ευρώ προς το Δημόσιο. Ο επιχειρηματίας Αναστάσιος Κιόλογλου,ο νόμιμος εκπρόσωπος της ανώνυμης εταιρείας ειδών υγιεινής ”ΒΙΕΚΑ” ζήτησε και πήρε 24ωρη αναβολή.

Όπως έγινε γνωστό, κατά το παρελθόν, είχε κατηγορηθεί και καταδικαστεί για υπόθεση εικονικών τιμολογίων. Μάλιστα ενόψει του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου κατηγορήθηκε ότι επιχείρησε να δωροδοκήσει δύο υπαλλήλους του ΣΔΟΕ προκειμένου να αλλάξουν την αρχική τους κατάθεση προς όφελός του.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τους συνάντησε τον Ιούλιο του 2005, σε παραλιακό καφέ της Θεσσαλονίκης, όπου έδωσε στον καθένα το ποσό των 15.000 ευρώ. Την ίδια ώρα, όμως ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές που συνέλαβαν τους υπαλλήλους του ΣΔΟΕ επ’ αυτοφώρω με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Σε πρώτο βαθμό οι εφοριακοί είχαν καταδικαστεί αντιστοίχως σε ποινές φυλάκισης 40 και 30 μηνών με αναστολή, ενώ στο Εφετείο ο ένας από τους δύο καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών, με αναστολή, ενώ ο δεύτερος αθωώθηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Τι ισχυρίστηκε στον εισαγγελέα ο Γ. Πετζετάκις που χρωστά 2,1 εκατ. ευρώ

Έπιασαν τον Γ. Πετζετάκι για χρέη 2,1 εκατ. ευρώ προς το Δημόσιο

Χειροπέδες σε πασίγνωστο κομμωτή για χρέη στο Δημόσιο

Χειροπέδες σε άλλους δύο επιχειρηματίες για μη καταβολή ΦΠΑ!

Συνελήφθη ο Π. Πανούσης της ΑΤΤΙ-ΚΑΤ για μη καταβολή ΦΠΑ

Πασίγνωστη επιχειρηματίας της Θεσσαλονίκης συνελήφθη για μη απόδοση ΦΠΑ ύψους 400.000 ευρώ!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε