Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Θήβα: Χειροπέδες για την απαγωγή 12χρονου Πακιστανού!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

– Η απαγωγή έγινε σε αμαξοστοιχία του ΟΣΕ
– Πίσω από την απαγωγή ένα καλά οργανωμένο κύκλωμα Πακιστανών
– Οι δράστες πήραν τα λύτρα που ζήτησαν
– Διαβάστε πως η αστυνομία έφτασε στα ίχνη τους…

H απαγωγή έγινε το πρωί της 11ης Σεπτεμβρίου. Ο 12χρονος που ταξίδευε με τον αδερφό του από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα με αμαξοστοιχία του ΟΣΕ, έπεσε θύμα απαγωγής από 3 Πακιστανούς. Τον κατέβασαν στη Θήβα, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τον 14χρονο αδερφό του και από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε το μαρτύριο του μικρού…

Οι δράστες τον μετέφεραν αρχικά σε σπίτι, μέσα στη Θήβα και στη συνέχεια σε δύο σπίτια στην περιοχή της Αττικής. Για να τον απελευθερώσουν, απαιτούσαν από τους συγγενείς του στο Πακιστάν 2.500€. Τελικά τα βρήκαν στα 500€ και μετά από 8 ημέρες, στις 19 Σεπτεμβρίου, άφησαν το 12χρονο παιδί ελεύθερο.

Η αστυνομία δεν σταμάτησε να ψάχνει την υπόθεση. Από τις έρευνες εντοπίστηκε στη Θήβα το σπίτι που είχαν μεταφέρει το μικρό και τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση. Το απόγευμα της Τρίτης (21-09-2010), είδαν έναν αλλοδαπό να μπαίνει μέσα και αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι…

Ακινητοποίησαν τον 23χρονο, που αναγνωρίστηκε από τον ανήλικο, ως ένας εκ των τριών δραστών της απαγωγής. Μέσα στο σπιτι βρέθηκαν ταξιδιωτικά έγγραφα ακόμα δύο Πακιστανών, ηλικίας 42 και 24 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι επίσης αναγνωρίσθηκαν απ’ τον ανήλικο, ως οι άλλοι δύο απαγωγείς του.

Σε βάρος των τριών δραστών σχηματίσθηκε δικογραφία για αρπαγή και εκβίαση, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται τόσο για τη σύλληψη των δύο απαγωγέων που κρύβονται, όσο και για να εντοπιστούν οι χώροι κράτησης του 12χρονου στην  Αττική.
Ο 23χρονος δράστης, κρατείται στο Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε