Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Θρίλερ με πλοίο που προσάραξε νότια του Ρεθύμνου

ΦΩΤΟ από το FlashNews
ΦΩΤΟ από το FlashNews

Σε θρίλερ εξελίσσεται από το πρωί η υπόθεση με την προσάραξη πλοίου σημαίας Μολδαβίας στον κόλπο του Καστέλου, στα σύνορα Χανίων και Ρεθύμνου, εξαιτίας της οποίας αποκαλύφτηκε άλλη μια υποθεση παράνομης διακίνησης φορτίου από τα νότια του νησιού!

Σύμφωνα με το FlashNews, το πλοίο με πλήρωμα πέντε Γεωργιανούς και καπετάνιο Ουκρανό,φέρεται να έχει παράνομο φορτίο με τσιγάρα,
ενώ και τα έξι άτομα συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Λιμεναρχείο Ρεθύμνου.

Στο σημείο από την πρώτη στιγμή πήγε κλιμάκιο του λιμενικού από την Αγία Γαλήνη ενώ για την υπόθεση έχει ενημερωθεί ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρεθύμνου που θα κληθεί να διαπιστώσει αν το φορτίο είναι παράνομο ή όχι.

Σύμφωνα πάντως με τις πρώτες ενδείξεις και τα έγγραφα του πλοίου τα οποία εστάλησαν στις Λιμενικές Αρχές και έπειτα στον Εισαγγελέα, πρόκειται για άλλη μια περίπτωση κυκλώματος διακίνησης λαθραίων τσιγάρων.

Η νέα αυτή υπόθεση έρχεται μόλις μια ημέρα μετά τον εντοπισμό στην Κίσαμο “τσιγαράδικου” που μετέφερε 2.5 εκ. πακέτα λαθραίων τσιγάρων και τη σύλληψη όλων των μελών του πληρώματος.

Από την σημερινή προσάραξη του πλοίου στην θαλάσσια περιοχή του Καστέλου, που πιθανολογείται ότι ξεκινησε από τη Συρία, υπάρχει κίνδυνος πρόκλησης θαλάσσιας ρύπανσης.
Κύριο μέλημα των λιμενικών αρχών είναι η απάντληση των πετρελαιοδών, για να αποφευχθούν τα χειρότερα
και στη συνέχεια θα γίνει ο ενδελεχής έλεγχος του πλοίου.

Διαβάστε ακόμα:

Εύβοια: Τον έπιασαν την ώρα που μετέφερε τα λαθραία τσιγάρα

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε