Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Θρίλερ με τη δολοφονία Βέλγου τουρίστα στον Νέο Κόσμο! Ο ιατροδικαστής άλλαξε τα δεδομένα

Θρίλερ με τη δολοφονία Βέλγου τουρίστα στον Νέο Κόσμο! Ο ιατροδικαστής άλλαξε τα δεδομένα

– Το πτώμα του βρέθηκε κοντά στις εργατικές κατοικίες της περιοχής, το βράδυ της Παρασκευής (16.06.2017)
– Η Αστυνομία έχει ζητήσει στοιχεία για τον 54χρονο από την Interpol
– Ο Βέλγος είχε έρθει στην Ελλάδα ως τουρίστας στις 10 Ιουνίου
– Γιατί εξετάζεται πιθανή σχέση του με τους τζιχαντιστές και τι έκανε στην Ελλάδα

Διαστάσεις θρίλερ έχει πάρει ο θάνατος του Βέλγου τουρίστα, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Παρασκευής (16.06.2017) στον Νέο Κόσμο. Αρχικά στο πτώμα του δεν είχε εντοπιστεί παρά μόνο ένα τραύμα στο μέτωπο, το οποίο ωστόσο δεν φαινόταν να είναι και η αιτία του θανάτου του.

Η νεκροτομή έδειξε ότι ο 54χρονος Βέλγος, ο οποίος είχε περάσει στη χώρα μας στις 10 Ιουνίου ως τουρίστας, δολοφονήθηκε με μια σφαίρα στον κρόταφο.

Το εύρημα του ιατροδικαστή αλλάζει τα δεδομένα. Ο τρόπος της δολοφονίας του παραπέμπει σε εκτέλεση και μάλιστα με στόχο κάποιος να του κλείσει το στόμα.

Το έγκλημα δεν παραπέμπει σε ξεκαθάρισμα ή δολοφονία με στόχο την εκδίκηση, και έτσι ερευνάται το παρελθόν του άνδρα, που πλέον δεν φαίνεται να ήρθε στην χώρα μας για τουρισμό, ούτε να έπεσε θύμα ληστείας, καθώς βρέθηκαν πάνω του το κινητό, τα χρήματα και τα έγγραφά του.

Οι αρχές ζήτησαν από την Interpol όλα τα στοιχεία που έχει για το άτομο αυτό και κυρίως εάν στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις αρχές κάποιας ευρωπαϊκής χώρας για σχέσεις με την ισλαμική τρομοκρατία. Το διαβατήριο του 54χρονου έχει εκδοθεί από το Βέλγιο ωστόσο παραμένει άγνωστη η καταγωγή του και έτσι αυτή την ώρα είναι μάλλον όλα ανοιχτά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr ο 54χρονος δεν έχει καταγωγή από χώρα εκτός Ευρώπης. Αυτό, πάντως, που κάνει εντύπωση στις ελληνικές αρχές είναι πως ακόμη δεν έχει υπάρξει κάποια απάντηση από την Interpol, ούτε και έχει αναζητηθεί ο 54χρονος από κάποιο συγγενικό του πρόσωπο.

Στο παρελθόν έχουν εντοπιστεί στη χώρα μας κρησφύγετα ακραίων στοιχείων όπως του Αμπαούντ που πήρε μέρος στην επίθεση στο Μπατακλάν του Παρισιού. Υπάρχουν στοιχεία πως άλλα άτομα με σχέσεις με την ισλαμική τρομοκρατία έχουν έρθει στη χώρα μας άγνωστο για ποιον λόγο, ενώ άτομα που πήραν μέρος σε επιθέσεις του αποκαλούμενου Ισλαμικού Κράτους σε ευρωπαϊκό έδαφος πέρασαν από τη χώρα μας μαζί με τα κύματα των προσφύγων.

 

Το χρονικό

 

Η σορός του 54χρονου βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (16.06.2017) σε παγκάκι στα προσφυγικά του Νέου Κόσμου, σε μια περιοχή, όπου υπάρχουν υποψίες για κινήσεις ατόμων που ίσως έχουν σχέσεις με ακραία ισλαμικά στοιχεία ανά την Ευρώπη.

Το να βρεθεί ένας Βέλγος τουρίστας στη συγκεκριμένη γειτονιά στον Νέο Κόσμο είναι μάλλον απίθανο ακόμη και εάν χάθηκε στους δρόμους της Αθήνας. Το σημείο είναι από εκείνα, όπου κάποιος βρίσκεται, ύστερα από υπόδειξη και έτσι ερευνάται κάθε ενδεχόμενο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε