Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Θρίλερ με τον θάνατο 51χρονου από το Αγρίνιο

Θρίλερ με τον θάνατο 51χρονου από το Αγρίνιο

Η υπόθεση είχε κλείσει αλλά ο αντεισαγγελέας εφετών ζητά εκταφή και νέα έρευνα.

Πρόκειται για την υπόθεση του θανάτου 51χρονου Μιχάλη Τουρλίδα, πολύτεκνου από την Πετρώνα του Βάλτου, που βρέθηκε νεκρός τον Αύγουστο του 2009.

Ο 51χρονος είχε βρεθεί νεκρός με χτύπημα στο στήθος από όπλο δίπλα σε αγροτικό δρόμο κοντά στο σπίτι του και ο θάνατός του είχε αποδοθεί σε αυτοκτονία. Παρόλο που οι συγγενείς του τότε είχαν εκφράσει επιφυλάξεις καθώς ο ίδιος δεν αντιμετώπιζε προβλήματα, ο φάκελος της υπόθεσης μπήκε στα αρχεία.

 

Μετά τις πιέσεις και τις προσφυγές συγγενών του νεκρού, η υπόθεση τελικά ξανανοίγει, κατόπιν παρέμβασης του αντεισαγγελέα εφετών Πάτρας, που κάνει συγκεκριμένες επισημάνσεις, σχετικά με τον τρόπο που έγινε η ιατροδικαστική εξέταση του πτώματος και μεταξύ άλλων ζητά εκταφή και νέα εξέταση.

Παράλληλα, η στάση του πτώματος, η απόσταση από το όπλο που βρέθηκε δίπλα και άλλα στοιχεία, προκαλούσαν αρκετά ερωτηματικά, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή “Αποτυπώματα” στο Alter ενώ άρχισαν να υπάρχουν και φήμες για εγκληματική ενέργεια αλλά και εμπλοκή κάποιου συγγενικού προσώπου.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε