Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Θρίλερ στην Κομοτηνή: Έβαλε να απαγάγουν την πρώην του!

Θρίλερ στην Κομοτηνή: Έβαλε να απαγάγουν την πρώην του!

Αποκαλύψεις που σοκάρουν για την υπόθεση-θρίλερ – “Με τύφλωσε το πάθος” είπε ο εγκέφαλος της απαγωγής…

Ο 42χρονος τα είχε σχεδιάσει όλα με κάθε λεπτομέρεια. Ήξερε πότε έπρεπε να τεθεί το σχέδιο σε εφαρμογή και ποιοι θα το εκτελούσαν, για να μην κινήσει υποψίες. ”Προσέλαβε” 2 νεαρούς, τους είπε να δράσουν ταχύτητα και το πρωί της 13ης Ιουλίου, το σχέδιο τέθηκε σε εφαρμογή…

Οι δύο νεαροί, 21 και 25 ετών, μπήκαν στην πολυκατοικία που διέμενε η αλλοδαπή και έφτασαν έξω από την εξώπορτα. Με κλωτσιές και μπουνιές την έσπασαν, μπήκαν μέσα και άρπαξαν την 32χρονη που είχε σαστίσει. Η άτυχη γυναίκα προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά οι δράστες ήταν αποφασισμένοι να ολοκληρώσουν την απαγωγή. Τη χτύπησαν στο πρόσωπο και την έβαλαν στο αυτοκίνητό τους.

Η 32χρονη ζούσε τον απόλυτο εφιάλτη. Δεμένη μέσα στο αυτοκίνητο, χωρίς να ξέρει που πηγαίνει και ποιους είχε απέναντί της. Λίγο αργότερα το αυτοκίνητο έφτασε στον προορισμό του και οι δύο νεαροί, ολοκλήρωναν την αποστολή τους…

Η 32χρονη βρισκόταν στα χέρια του 42χρονου, πρώην εραστή της. Συγγενείς της άτυχης γυναίκας ειδοποίησαν την αστυνομία και ξεκίνησε η αναζήτησή της. Στις 16 Ιουλίου το θύμα και ο εγκέφαλος της απαγωγής, εντοπίστηκαν σε αυτοκίνητο σε περιοχή του Έβρου.

Οι αστυνομικοί συνέλλαβαν τον 42χρονο και απελευθέρωσαν τη γυναίκα. Ο δράστης που κρατείται στην Ασφάλεια φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι τον τύφλωσε το πάθος και ότι δεν είχε σκοπό να της κάνει κακό.

Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια της Δικαιοσύνης… 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε