Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Θύμα επίθεσης είχε πέσει η ανακρίτρια που “έδεσε” με το ένταλμα τον Λαυρεντιάδη

Θύμα επίθεσης είχε πέσει η ανακρίτρια που “έδεσε” με το ένταλμα τον Λαυρεντιάδη

Η Ιωάννα Χατζάκη είχε γίνει στόχος βομβιστικής επίθεσης στις 28 Σεπτεμβρίου, στον Χολαργό.

Η δεύτερη ειδική ανακρίτρια που “έδεσε” με το ένταλμα σύλληψης τον Λαυρεντιάδη, είναι η ίδια που είχε γίνει στόχος βομβιστικής επίθεσης τον περασμένο Σεπτέμβριο και συγκεκριμένα στις 28 του μήνα (διαβάστε την είδηση)

Η βόμβα που εξερράγη λίγο πριν τις 3 το πρωί στον Χολαργό και ήταν τοποθετημένη σε ένα τζιπ TOYOTA, ήταν ευθύς εξαρχής φανερό πως, όπως σημείωναν από τότε πηγές του bloko.gr, είχε στόχο την ανακρίτρια Ιωάννα Χατζάκη της υπόθεσης Λαυρεντιάδη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία οι δράστες είχαν κάνει λάθος. Ήθελαν να την βάλουν στο ακριβώς ίδιου τύπου τζιπ που έχει ο σύζυγος της ανακρίτριας Χατζάκη. Από την έκρηξη έγιναν ζημιές σε σταθμευμένα κοντά στο τζιπ αυτοκίνητα και στην πολυκατοικία, ενώ έσπασαν τζάμια κατοικιών της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκρηκτικός μηχανισμός αποτελείτο από υψηλή εκρηκτική ύλη (πιθανόν μασούρι δυναμίτιδας) με βραδύκαυστο φιτίλι.

Το τζιπ που καταστράφηκε δεν έφερε πινακίδες, ενώ ανήκει σε εργαζόμενη στη Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Το χαμόγελο του Παιδιού».

Να σημειωθεί ότι στις 11 Νοεμβρίου 2011 είχε γίνει παρόμοια έκρηξη στην πυλωτή πολυκατοικίας στην οδό Σαχτούρη στο Χαλάνδρι όπου διαμένει υπάλληλος της Τράπεζας της Ελλάδος , που είχε συντάξει το πόρισμα ελέγχου για την τράπεζα Proton Bank A.E συμφερόντων μέχρι πρότινος του Λ. Λαυρεντιάδη. Μάλιστα και τότε είχε χρησιμοποιηθεί μασούρι δυναμίτιδας με βραδύκαυστο φυτίλι.

Διαβάστε

Συνελήφθη o Λαυρέντης Λαυρεντιάδης με εντολή της 2ης ειδικής ανακρίτριας

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε