Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Τι λέει για την επίθεση που δέχθηκε ο δημοσιογράφος Κ.Μπογδάνος – Κατέληξε στο νοσοκομείο

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΣΚΑΙ
ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΣΚΑΙ

Στη γωνία Ζωοδόχου Πηγής και Κιάφας στα Εξάρχεια δέχθηκε την επίθεση ο παρουσιαστής

Tρεις άνδρες με καλυμμένα τα πρόσωπά τους είχαν στήσει ενέδρα στον δημοσιογράφο και του επιτέθηκαν καθώς επιχειρούσε να μπει στο αυτοκίνητό του. Οι άγνωστοι χτύπησαν επί ώρα στο κεφάλι και στο σώμα τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, κυρίως με κλωτσιές, ενώ τον έσυραν στο δρόμο και το πεζοδρόμιο, αναφερόμενοι παράλληλα στον ΣΚΑΪ και το μνημόνιο.

Το θύμα της επίθεσης μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ως αποτέλεσμα του άγριου ξυλοδαρμού, φέρει μόλωπες και εκδορές στο πρόσωπο και το σώμα και κακώσεις στο δεξί χέρι.

Διαβάστε το δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο ΣΚΑΙ:

Θρασύτατη επίθεση από τρεις τραμπούκους δέχθηκε χθες το βράδυ στο κέντρο της Αθήνας, επί της οδού Ζωοδόχου Πηγής, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όπου του είχαν στήσει ενέδρα και του επιτέθηκαν, καθώς κατευθυνόταν στο αυτοκίνητό του. Οι άγνωστοι τον χτυπούσαν, στο κεφάλι και στο σώμα, κυρίως με κλωτσιές, ενώ τον έσυραν στο οδόστρωμα και το πεζοδρόμιο, στη Σόλωνος, αναφέροντας μεταξύ όσων κατάφερε να συγκρατήσει τις λέξεις ΣΚΑΙ και μνημόνιο.
Το θύμα της επίθεσης μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ως αποτέλεσμα του άγριου ξυλοδαρμού, φέρει μώλωπες και εκδορές στο πρόσωπο και το σώμα και κακώσεις στο δεξί χέρι.
Ο ξυλοδαρμός δημοσιογράφου συνιστά κατάφορη καταπάτηση της ελευθερίας έκφρασης.

Ο Κωνσταντίνος, μέσω των ραδιοφωνικών εκπομπών του, έχει ερευνήσει το φαινόμενο της ενίσχυσης των άκρων στη ελληνική κοινωνία, αλλά και τηλεοπτικά έχει τονίσει την αδυναμία διαλόγου στο δημόσιο χώρο.

Του ευχόμαστε περαστικά και τον περιμένουμε ξανά κοντά μας το συντομότερο δυνατό.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε