Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Τι οδήγησε τον 27χρονο αστυφύλακα στην αυτοκτονία μέσα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το τραγικό περιστατικό, οι συνάδελφοί του που στέκονταν πλάι του λίγα δευτερόλεπτα πριν το μοιραίο

δεν μπορούν ακόμη και συνέλθουν από το σοκ. Γνώριζαν ότι ο νεαρός αστυφύλακας ήταν πιεσμένος τον τελευταίο καιρό, δεν μπορούσαν όμως να φανταστούν ότι θα στρέψει το όπλο πάνω του και θα βάλει τέλος στη ζωή του με αυτόν τον τρόπο εν ώρα υπηρεσίας.

Όλοι αναζητούν απαντήσεις στο οικογενειακό και το φιλικό του περιβάλλον. Τι μπορεί να συνέβη τις τελευταίες ώρες, όμως κυρίως ερευνούν το πρόσφατο παρελθόν καθώς πριν το μοιραίο τα ξημερώματα της Κυριακής μέσα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ υπήρξε μια σειρά γεγονότων που ίσως δίνουν τις απαντήσεις.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο 27χρονος αστυφύλακας είχε προσωπικά και οικογενειακά προβλήματα. Για το λόγο αυτό είχε ζητήσει απόσπαση από τα ΜΑΤ για την επαρχία, αλλά σύμφωνα με αστυνομικές πηγές στη συνέχεια την αναίρεσε.

Ο νεαρός αστυνομικός φαινόταν πιεσμένος, πριν από τις γιορτές είχε πάρει αναρρωτική άδεια για ψυχολογικούς λόγους.

Όταν τελείωσε η άδεια επέστρεψε στην υπηρεσία του, φαίνεται όμως πως δεν ήταν έτοιμος…
Τα ξημερώματα, ενώ ήταν με τη διμοιρία των ΜΑΤ, έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, είπε στους συναδέλφους του ότι ήθελε να πάει στην τουαλέτα όπου και αυτοπυροβολήθηκε

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε